Najbolj grobe odpovedi na Pro Plusu

Vir: Lea
7. 4. 2010

Odpoved Bojanu Travnu z mesta urednika oddaje Svet na Kanalu A je dvignila precej prahu. Pa ne toliko zaradi (ne)upravičenosti, saj je bilo vsakemu gledalcu oddaje jasno, da so ustvarjalci oddaje postavili nove meje informiranja, ampak zaradi samega načina. A to ni edini kruti primer, kako so se na Pro Plusu znebili svojega človeka!

Morda ste že pozabili, a na začetku te televizije je bil eden glavnih obrazov tamkajšnje informativne oddaje Sandi Salkič. O tem, kako natanko se je takratni voditelj 24ur seznanil s svojo odpustitvijo, danes obstajata dve različici. Po prvi naj bi o tem, da ga šefi ne marajo več, izvedel iz časopisov, druga verzija pa je še hujša. Menda je voditelj prišel normalno v službo in se že pripravljal na vodenje oddaje. Pri tem menda sploh ni opazil čudnih pogledov. Ko je moral na stranišče, pa mu je sledil kolega, ki naj bi ga menda kar tam obvestil, da je namesto njega v službi že nov voditelj.

Zanimivo je, da tudi Travnovi predhodniki v istem terminu na Kanalu A niso imeli sreče. Preden je zasedel uredniško mesto, so odpustili Barbro Drnač. Čeprav so bile že prej govorice, da imajo z njo direktorji težave, so očitno šefi počakali, da je pri Direktu službo izgubil njen partner Bojan Požar, potem pa so se hitro znebili še nje.