Najbolj nepričakovani slovenski pari: Se jih spomnite?

Najbolj nepričakovani slovenski pari: Se jih spomnite? (foto: Grega Gulin, Primož Predalič, Alojz Petrovčič, Polona Pirc) Grega Gulin, Primož Predalič, Alojz Petrovčič, Polona Pirc
Vir: Lady
18. 8. 2017

Ljubezen je brezmejna, bi lahko rekli ob pogledu na spodnje fotografije.

Iskrice preskočijo med nenavadnimi posamezniki, mi pa smo pobrskali po spominu, kateri so bili tisti zaljubljenci, na katere smo danes že pozabili.

Katarina Čas in Aljoša Bagola: Veljala sta za sanjski par

Danes uspešna igralka in televizijska voditeljica Katarina Čas je bila v srečni zvezi z Aljošo Bagola, znanim kreativnim direktorjem, in takrat sta veljala za pravi sanjski par. Katarina se je po koncu romance z Aljošo nato vrnila v objem Lada Bizovičarja, s katerim se je pred kratkim po dolgih letih razšla. Šušlja pa se, da že ima novega prijatelja, glasbenika Tamirja Gostišo. Aljoša pa je srečen z igralko Ivo Kranjc, s katero imata hčerko Sofio.

Eva Irgl in Vanja Alič: Eva nastopila v videospotu fantovega benda

Nekoč je bila televizijska voditeljica, zdaj pa je že leta poslanka. Eva Irgl, ki je danes v srečni zvezi z Luko Ličarjem, je nekoč ljubila rokerja Vanjo Aliča oziroma pevca skupine Zaklonišče prepeva. Slednji ima ženo in dva otroka, medtem ko Eva še nima naraščaja. Lepo poslanka pa je pred leti celo nastopila v videospotu benda takratnega fanta Vanje.

Sebastjan Cimirotić in Sabina Remar: Večkrat sta se poljubljala v javnosti

Nekdanja miss Universe Sabina Remar je svoje srce podarila nogometašu Sebastjanu Cimirotiću. Takrat sta si nežnosti izkazovala tudi v javnosti in bila zelo zaljubljena. Danes lepotica Sabina prodaja lastno kolekcijo nakita, Cime pa ostaja ljubljenec nogometnega občinstva.

Oriana Girotto in Boris Cavazza: Danes oba srečna v novih zvezah

Voditeljica in prevajalka Oriana Girotto je kar 34 let mlajša od nekdanjega moža, igralca Borisa Cavazze. Rodil se jima je sin Aleksander, po ločitvi pa sta ohranila dober odnos. Danes imata oba nove partnerje: Oriana rokerja Matica Ajdiča, ki je od Oriane mlajši sedem let in s katerim ima še ne enoletnega sinka Edvarda. Boris pa se je znova poročil in srečo našel s Ksenijo Benedetti, prvo damo slovenskega protokola.

Eva Jandl