Najbolj priljubljena grenčica na svetu predstavlja Fest

12. 12. 2013

Po elitnih zabavah ExcessDNite in AccessDSecret, ki sta skupaj z znanimi imeni slavili najbolj priljubljeno grenčico na svetu, se nam to zimo obeta nov format zabave, ki sliši na ime Fest. Zabave priljubljenega likerja ostajajo zaprtega tipa, toda to zimo bodo povabljeni doživeli večer povsem drugače.

Fest bo urbana zabava v bavarskem stilu

Če smo zadnjo AccessDSecret spoznali v zapeljivo-skrivnostni luči, bo Fest postregel z energičnim nastopom v živo. Obeta se namreč žur s trobentami in drugimi pihali, saj k nam prihajajo t.i. »medeninasti band« - Blaskapelle Brass Band, ki bo v svojem nastopu v živo igral hite z aktualnih glasbenih lestvic. Šestnajst članska glasbena ekipa bo v Slovenijo prišla prvič in tako pričarala neverjetno pihalno simfonijo uspešnic, ki smo jih bili doslej vajeni slišati le v elektronski in pop izvedbi. Toda to še ni vse: obljubljena je tudi stilska preobrazba privlačnih Jägerett, ki smo jih bili do sedaj vajeni v oprijetih oblekah. Tokrat bodo nosile čipke, vendar ne klasičnih!

Edina zabava v Sloveniji, na katero se znana imena vedno odzovejo

Fest se bo odvijal v najbolj znanem ljubljanskem klubu Cirkus, ki bo za to noč dodobra spremenil svojo vizualno podobo, saj se organizatorji scenografsko tokrat poigravajo z bavarskim stilom. Napovedan je tudi poseben Barmen show, v katerem bodo nastopili najboljši slovenski barmeni. Tudi tokrat ne bo manjkalo pomembnih gostov, ki jih na zabavah priljubljenega likerja ne manjka nikoli. Omenjene zabave so ene redkih zabav v Sloveniji, ki so znane po tem, da se slovenski VIP gostje nanje vedno odzovejo. In še zadnja zanimivost: VIP gostje ne zabavi bodo stopili na klasično rdečo, temveč na t.i. »black carpet«, v VIP predelu pa bodo hodili po oranžni preprogi.

Priporočamo