Najboljša terapija po prazničnem decembru so sneg in zimske radosti, pravi Jerca Legan Cvikl

Najboljša terapija po prazničnem decembru so sneg in zimske radosti, pravi Jerca Legan Cvikl (foto: Osebni album) Osebni album
6. 1. 2020

"Najboljša terapija po prazničnem decembru so sneg in zimske radosti. Naravnih lepot in zdravih navad v izobilju ters tem manj stresa in slabe volje so prednovoletne zaveze, s katerimi vstopamo v novo letom,"pravi strokovnjakinja za strateško komuniciranje, ki ob tem še dodaja: "Za zdrav duh v zdravem telesu naj bodo na obveznem vsakodnevnem programu pekoč čili, okrepčilen ingver in sladilen med v pravem in prenešenem pomenu!"

Sicer je staro leto pustilo vrsto nedokončanih projektov, s katerimi bo antropologinja, publicistka in filantropistka intenzivno nadaljevala takoj prve dni v januarju. "Ustvarjanje komunikacijskih strategij, snovanje novosti za blejski turizem, razvijanje projektov mednarodne ženske fundacije in še kaj se bo našlo. Izjemen privilegij je, da lahko profesionalno ustvarjam na področjih, ki me veselijo. Hkrati se, kakopak, poleg rednega migriranja med Londonom in Ljubljano, spogledujem s svojimi tradicionalnimi popotovanji po svetu v letu 2020 ... Japonska, morda Afrika, Indija, Balkan, kamor me odpeljejo tudi novi projekti," nam je vse skupaj zaupala Jerca Legan Cvikl, ki vsem skupaj želi vse dobro v novem letu.