Nana Zeneli: V umazanem mercedesu v BG

Vir: Nova
21. 3. 2011

Voditeljica šova Dvor se nam je že prejšnji teden pohvalila, kakšen luksuz jo čaka in kako jo bodo v Beogradu razvajali – občutno manj razkošja pa čaka glavne zvezde šova, tekmovalce.

Nana Zeneli, ena od tekmovalk, se je tako napokala v umazanega mercedesa, s katerim so jo popeljali v Beograd, druge udeležence pa so z njihovimi potovalkami odpeljali z avtobusom. Čakala jih je dolga vožnja proti srbski prestolnici, medtem ko se je Lucija Gubenšek hvalila, da leti v zasebnem letalu družbe Pink z ljubljanskega letališča. Nič kaj dvorski začetek šova, torej!

Sicer pa Nana spet poudarja, da v šovu sodeluje izključno zaradi denarja (čeprav so honorarji precej nizki – revija Lea je razkrila, da naj bi sodelovala za borih 300 evrov na teden) in da škandalov, kot jih je delala Urša Čepin, pri njej ne bo: »Varala ne bom. Nisem samska, doma me čaka Gena in ni človeka na tem svetu, ki bi ga lahko nadomestil. Doma me vsi podpirajo, poslovili smo se z objemom in brez solz. Z otrokoma smo se dogovorili, da lahko gledata, ampak da je vse to le igra. Povedala sem jima, naj se raje bolj posvetita šoli in svojim obveznostim in naj me ne pogrešata preveč, saj imata tudi očija. Večer pred mojim odhodom smo šli skupaj v McDonald's na večerjo in potem v Kolosej gledat risanko.«