Naša nekdanja misica dobro skriva svoja leta, videti je več kot odlično, le kaj je njena skrivnost?

Janja Zupan (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
2. 12. 2021

Vrsto let je delala kot fotomodel, leta 1994 je osvojila naziv miss Slovenije in še dandanes je videti fantastično!

Naša nekdanja misica Janja Zupan je pred kratkim praznovala rojstni dan, dopolnila je 47 let. Ob tej priložnosti je na svojem profilu na družbenem omrežju objavila lep prizor, ki dokazuje, da so leta zanjo res samo številka.

Takšna je nova pričeska Rebeke Dremelj, nam se zdi čisto spremenjena in hudo lepa

Še vedno je namreč videti izjemno mladostno in postavno. Njena koža je napeta, figura pa čvrsta in vitka. Delno to lahko zagotovo pripiše dobrim genom, delno pa tudi temu, da je ples stalnica v njenem življenju - vrsto let ga je namreč poučevala.

Sicer pa je Janja poročena z režiserjem Igorjem Gajićem - usodni da sta izrekla leta 2004, pred tem pa sta bila že vrsto let v partnerskem odnosu. No, Jana je nazdravila z vsemi svojimi sledilci, ki so se odzvali z iskrenimi čestitkami.

Ob svojem jubileju je izbrala obleko z živalskim potiskom, ki lepo pristoji njenim svetlim lasem in polti. Očitno je, da vzorno skrbi zase, kar dokazuje tudi njen videz, saj je kljub temu, da bo čez tri leta praznovala abrahama, videti vsaj desetletje mlajša, se vam ne zdi? Iskrenim čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janja Zupan (@janjazupan)