Naša nekdanja misica je v 48. letu še kako VROČA, poglejte si, kako zapeljivo se je postavila pred objektiv!

Naša nekdanja misica je v 48. letu še kako VROČA, poglejte si, kako zapeljivo se je postavila pred objektiv! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
4. 5. 2022

Ima postavo, ki ji jo lahko zavidajo tudi dvajsetletnice!

Zagotovo se še dobro spomnite atraktivne plavolaske Janje Zupan, ki je miss Slovenije postala leta 1994.

Takrat je bila mlado dekle, zdaj pa je postavna dama, ki svojih let niti približno ne kaže - tudi, ko se pred objektiv postavi v kopalkah! Ima vitke in čvrste noge, raven trebušček brez kančka maščobe in napeto zadnjico. To je dokazala z zadnjimi objavami prizorov, ki so nastali v Toskani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janja Zupan (@janjazupan)

Janja se je v lepo pokrajino očitno odpravila na dopust in se brezskrbno prepuščala sončnim žarkom. Sicer pa je nekdanja misica odlična plesalka, v preteklosti je delala kot učiteljica plesa ter tudi vodila plesne dogodke. Zasebno je že dolgo časa srečna s soprogom Igorjem Gajičem, s katerim sta par že tri desetletja. Igor je zagotovo nadvse ponosen na svojo soprogo, ki ohranja vitko linijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janja Zupan (@janjazupan)

Postavna Janja je tudi v preteklosti na družbenem omrežju pokazala svoje telo v kopalkah in prepričani smo, da bo svoje oboževalce tudi v prihodnje razveseljevala s tako lepimi prizori.