Naša postavna igralka Lara Komar navdušuje tudi v tujini, to je vsekakor lep uspeh!

Naša postavna igralka Lara Komar navdušuje tudi v tujini, to je vsekakor lep uspeh! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
3. 3. 2021

Spomnimo se je iz nadaljevanke Reka ljubezni, nastopila pa je tudi kot žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas.

A postavna igralka, ki je rojena v Trstu, ni dejavna samo na domačem prizorišču. Pred kratkim se je z vlogo pojavila v priljubljeni italijanski telenoveli, ki jo gledalci spremljajo na programu Rai 1.

Gre za nadaljevanko, imenovano Raj za ženske oziroma Il paradiso delle signore, Lara pa nastopa v peti sezoni. Na družbenem omrežju so njeno vlogo opisali takole: "V Milano in Paradiso je prišel nov, skrivnostni lik. Ime ji je Gloria Moreau, je nova šefinja v prodajalni, a nekaj skriva - poleg tega, da živi v razkošnem domu, je zvečer dobila skrivnostni telefonski klic ..."

Okrog njenega lika se je na družbenem omrežju razvila živahna debata in razna ugibanja. Lepo, da Lara žanje uspehe tudi v Italiji. Odlično obvlada italijanski jezik, saj je tudi študij zaključila na italijanski akademiji in je poročena z Italijanom. Nobenega dvoma ni: s svojo vlogo bo zagotovo očarala gledalke in gledalce!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Il Paradiso Delle Signore (@ilparadisodeidesideri)