Naša predsednica je v suknjičih takega kroja videti fantastično, pri oblačilih pa je pozorna še na eno (odlično) stvar!

14. 5. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

V javnosti je vedno elegantna in izbira kose, ki ji zelo lepo pristojijo - še posebej, ko gre za suknjiče v čudovitih barvah.

Naša predsednica Nataša Pirc Musar ima številne službene obveznosti, k tem pa pristoji tudi urejenost, ki je priložnosti primerna. Tako se je pred kratkim udeležila slovesnoti Smučarske zveze Slovenije v Ljubljani, kjer je tudi nagovorila goste. Med drugim je dejala, da ji je v veliko čast, da lahko pozdravi naše srčne športnike in športnice. "Z vašimi uspehi ste ključni ambasadorji naše domovine po svetu," je poudarila.

Njen stajling je bil ob tem res lep - očitno obožuje vijolično barvo, ki ji zelo lepo pristoji. Oblekla je suknjič, kar je odlična izbira za take priložnosti. In za ta suknjič se ni odločila prvič, saj ga je nosila že večkrat, kar pomeni, da je njeno ravnanje trajnostno.

Dejstvo, da je naša predsednica Nataša Pirc Musar svojo garderobno omaro opremila z modno trajnostnimi kosi, je resnično navdušujoče. Za razne priložnosti tako obleče isti kos oblačila, ki ga kombinira z drugačnimi detajli, kar je resnično odlično. Na družbenih omrežjih je nekaj fotografij, na katerih nosi enak suknjič.

Suknjič je tisti kos, ki je zelo hvaležen za razne modne kombinacije - to dobro vedo tiste dame, ki jih rade nosijo. Pod njim je treba imeti kakšno lepo srajčko ali elegantno majico, in kombinacijo dopolniti s kakšno ruto, šalom, broško ... Možnosti je res veliko. Našo predsednico smo že videli v suknjičih v zeleni, črni, roza in v modri barvi. Veliko pozornosti je pritegnil tudi njen stajling, ki ga je izbrala za kronanje kralja Karla III.

Bila je videti zelo elegantno in sproščeno hkrati. Številni so nad njenimi stajlingi navdušeni, še bolj pa nad dejstvom, da ravna trajnostno. Bravo!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu