Naša zelo znana voditeljica že oblekla kopalke in mnogi so opazili, da je njena postava danes takšna

5. 6. 2023
Deli
Tara Zupančič in njen lovilec sanj. Sama pa zna sanje prenesti tudi v resničnost. (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Naša čudovita voditeljica Tara Zupančič je že razkrila svojo modno izbiro za letošnje poletje, ko bodo kopalke igrale glavno vlogo.

Stil voditeljice Tare Zupančič je brez dvoma izjemen, saj bo v svoji omari imela različne vrste kopalk - tako enodelne kot dvodelne.

Pri dvodelnih kopalkah je opaziti, da ima rada modele, ki imajo malo bolj visok pas. Ta oblika je pravzaprav izjemna, saj ustvarja zelo eleganten in privlačen videz. Visok pas kopalk omogoča lepo pokrivanje trebuščka, kar je odlično za tiste, ki imajo raje malo več pokritosti ali pa se preprosto želijo počutiti udobno in samozavestno na plaži.

Poleg praktičnosti visokega pasa, kopalkam dodaja tudi čudovit izgled. V kombinaciji s pravilno izbiro vzorca, barve ali detajlov, lahko dvodelne kopalke ustvarijo neverjetno privlačen videz. Naša voditeljica zagotovo ve, kako izbrati kopalke, ki ji najbolj ustrezajo in ki poudarjajo njeno naravno lepoto.

Njen stil je vedno brezhiben in zapeljiv, zato ni presenetljivo, da izbira kopalk odraža njeno modno zavedanje in estetski okus. S svojim slogom navdihuje mnoge ženske, ki se želijo počutiti samozavestno in privlačno tudi na plaži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

Skupaj z visokim pasom dvodelnih kopalk pa naša voditeljica ustvarja popolno kombinacijo elegance, trendovskega videza in udobja. Njene izbire kopalk bodo zagotovo pritegnile pozornost in navdušenje mnogih, ki se bodo zgledovali po njenem stilu.

Občudujemo njeno samozavest in spretnost pri izbiri kopalk, ki ustrezajo njenemu osebnemu okusu ter hkrati poudarjajo njeno naravno lepoto. S takšnim izborom kopalk bo naša voditeljica zagotovo izžarevala čudovito podobo na plaži in navdušila vse, ki jo bodo opazovali.

Ni dvoma, da bo naša voditeljica s svojimi modnimi izbirami kopalk tudi letos zasijala na plaži in navdušila vse s svojim prefinjenim in trendovskim stilom. Ne glede na to, ali nosi enodelne ali dvodelne kopalke, njena samozavest in lepota bosta vedno blesteli, saj je resnično izjemna v vsem, kar počne.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.