Naši znani o njihovih novoletnih zaobljubah!

4. 1. 2016

Ker smo jih o tem povprašali že pred silvestrovim, je seveda še kako mogoče, da so jih - kot je v navadi - do danes kakšno že opustili. Pa vendar.

Takole so nam povedali.

NATALIJA VERBOTEN

Nimam navade, da bi si postavljala oziroma si dajala novoletne zaobljube. Moje vodilo je, da sproti uresničujem postavljene cilje.

ŽIGA X. GOMBAČ

Xove zaobljube za leto 2016 so naslednje. Še več tekaških kilometrov, še več napisanih in izdanih knjig, predvsem pa še več trenutkov, preživetih z družino. Trenutkov, ki jih bom z veseljem sunil vsakdanu ter se jim brezpogojno predal.

SANELA ČREŠNIK

Za novo leto si ne dajem novoletnih zaobljub, ker svoje cilje dosegam korak za korakom skozi vse leto. Včasih sem vsakič pred novim letom razmišljala, kakšne novoletne zaobljube bi si dala, si jih napisala, ampak potem se jih nisem držala in sem jih prekršila. (smeh)

NIKO ŽIŽEK

Zaobljuba za prihodnje leto je poiskati primerno delo. Predvsem pa to, da ne bom več toliko zapravljal čez vikende (za žurke), kot sem v decembru. (smeh) In še ena zaobljuba bo: da se bom začel bolj posvečati športnim aktivnostim, saj se mi kilogrami že pridno nabirajo. No, pa če morda naletim na kakšno 'raketo', se je tudi ne bom branil. (smeh)