Našli smo poročni VIDEO Ane Pusovnik (Sanjski moški)

Našli smo poročni VIDEO Ane Pusovnik (Sanjski moški) (foto: POP TV) POP TV
22. 6. 2021

Uaaau, kako lepa nevesta je bila! 😍😍😍

Če spremljaš šov Sanjski moški, potem gotovo veš, da je bila Ana Pusovnik, ki se trenutno še zmeraj poteguje za srce Gregorja Čeglaja, že enkrat poročena.

Ana v šovu ni skrivala, da ima pri svojih rosnih 23-ih letih za seboj težko življenjsko zgodbo, ki so jo zaznamovali fizično nasilje v razmerju, dva splava in propadli zakon.

In čeprav o slednjem ni kaj veliko povedala, smo uspeli najti posnetek njene poroke izpred petih let.

Temnolasa lepotica se je s svojim izbrancem Manuelom poročila, ko je imela šele 18 let.

Poglej si njun pravljični poročni:

Ana, ki je po ločitvi obdržala priimek bivšega moža, sicer izhaja iz izredno verne družine. O tem je pred kratkim spregovorila tako z Gregorjem na televiziji kot s svojimi sledilci na Instagramu:

"Odraščala sem v verni družini. Trenutno in že vsaj dve leti nisem nobene vere. Nisem del nobene verske skupnosti. Ne razumem točno – a v Sloveniji vsi živite celo življenje pri starših in se z njimi pregovarjate? Ne razumem … Stara sem 23 let, živim na svojem, plačujem svoje položnice in delam, kar mi je volja. A smo v srednjem veku, da bi mogla starše spraševati za 'žegn'?" je nedavno odgovorila na vprašanje o tem, kako je svojim staršem obrazložila dejstvo, da denar služi s profilom OnlyFans, kjer objavlja svoje erotične fotografije. 

Ana, srčno upamo in ti želimo, da bo naslednjič tvoj 'srečna do konca svojih dni' zares večen. ❤️

Fotografija: POP TV

Vir: Cosmopolitan.si