Nasmejana Saša Lendero "ognjevito" spomnila na nekaj, na kar radi pozabimo, a je nadvse pomembno

Nasmejana Saša Lendero "ognjevito" spomnila na nekaj, na kar radi pozabimo, a je nadvse pomembno (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
9. 9. 2021

Za našo priljubljeno pevko in voditeljico je res pestro poletje, ki ga je preživela v družbi svojih najdražjih.

Simpatična Saša očitno uživa v zakonu s svojim Miho Hercogom, čeprav sta že pred tem vrsto let živela "na koruzi." A očitno je bila prav poroka tista pika na i, ki je dodatno oplemenitila njuno dolgoletno zvezo.

Zdi se, da Saša v zadnjem času naravnost žari, če sodimo po objavah na njenem Instagram profilu, kjer oboževalce redno razveseljuje z lepimi in razigranimi prizori.

Občasno pa ob svoji sliki objavi kakšen zapis, nad katerim se marsikdo zamisli. Zdi se, da gre za samoumevne, vsakdanje stvari, ki nam v hitrem tempu življenja kar hitro spolzijo iz glave, a se je lepo spomniti nanje.

"Nebo nad mano, zemlja pod mano, ogenj v meni! Nikoli ne pustite, da ugasne ogenj, ki gori v vaših očeh in srcu!," je zapisala Saša ob prizoru, na katerem sedi ob ognju, ki so ga zakurili nekje zunaj. Na sliki je nasmejana in veselo razpoložena, v njenem srcu pa zagotovo ni pusto, temveč je ognjevito, kot je na to namignila sama. Zagotovo je s tem marsikomu prižgala iskrico veselja v očeh, srcu in duši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)