Nasmejani Tilen Lotrič je na glasbeni šoli postal še kako resen profesor

Nasmejani Tilen Lotrič je na glasbeni šoli postal še kako resen profesor (foto: Luka Blatnik) Luka Blatnik
20. 11. 2019

Tilen Lotrič, ki je pevec ter študent Akademije za glasbo v Ljubljani, ne nazadnje pa še drugouvrščeni superfinalist šova Slovenija ima talent, je pred kratkim sprejel nov izziv. V glasbeni šoli Bučar namreč poučuje petje!

Ker smo želeli izvedeti nekaj več, smo se obrnili na talentiranega glasbenika, ki je dejal, da ima v Glasbeni šoli Bučar same učenke. "Sam mislim, da nisem preveč strog, rad pa imam disciplino in delo. To učenke vedo in tukaj ne gledam skozi prste," pripoveduje nasmejani Tilen, ki na vprašanje, kako je strog, odgovori: "Učenke pravijo, da sem precej strog, da takoj spremenim svoje obnašanje, in sicer postane nasmejani Tilen resen profesor, kar jim je na koncu tudi všeč. (smeh) Poglobim se res v vsako malenkost, zato so rezultati vidni takoj. Sicer pa zelo rad poučujem in delam z ljudmi, sploh če imajo sami veliko željo po petju."

A to ni edina stvar, ki se je veseli mladi glasbenik, ki 21. decembra v Športni dvorani Besnica pripravlja nepozaben koncert. "Pripravljam nekaj res izjemnega, skupaj s svojo skupino! Po tihem upam, da bo koncert postal tradicionalen v mojem domačem kraju, poleg tega pa v Besnici pripravljam tudi super presenečenje, ki se ga res, res ne splača zamuditi, zato vljudno vabljeni prav vsi," je na kratko strnil Tilen Lotrič.