Nastja Gabor zdaj pokazala, kakšnega razkošnega lepotca vozi in mnogi so bili osupli, ko so jo videli

17. 8. 2023
Deli
Nastja Gabor zdaj pokazala, kakšnega razkošnega lepotca vozi in mnogi so bili osupli, ko so jo videli (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Pevka Nastja Gabor je nedavno pokazala, kakšen lepotec se skriva v njeni garaži in mnogi so ji še kako zavidali.

Pevka Nastja Gabor je veliko na cesti, saj vseskozi hiti na nastope, koncerte in ostale obveznosti in seveda potrebuje varen in zanesljiv avto, ki je že nekja časa v njeni garaži in mnogi ji tega čudovitega belega lepotca naravnost zavidajo, saj je videti zares čudovito.

Helena Blagne takole drzna že dolgo ni bila, ste videli tisto, kar so videli vsi

Nastja je nedavno pokazala, kako jo je že zares velikokrat varno pripeljal na cilj in zdi se, da se v svojem jeklenem konjičku zares dobro počuti in se z njim odlično razume. "Tudi letošnje poletje sem odkrivala lepe kotičke po Sloveniji, kjer smo skupaj z mladoporočenci prepevali in se veselili!" je nedavno zapisala Nastja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Nastja in njen srčni izbranec Luka Basi sta za to poletje načrtovala poroko, a so se vmes zgodile hude poplave in močno prizadele številne kraje po vsej Sloveniji, med drugim pa tudi njuno Koroško, zato sta se odločila, da poroko odpovesta in jo prestavita na kakšen bolj primeren datum, ko bodo razmere že nekoliko boljše in bo situacija že nekoliko bolj normalna in v starih tirih.

No, mnogi so upali, da bodo že to poletje videli poročno obleko lepe pevke Nastje, a se zdi, da se bodo vsaj še malo načakali, a verjamemo, da se jim bo čakanje obrestovalo, saj smo skoraj prepričani, da bo Nastja videti kot nevesta iz pravljice.

Za zdaj par ni kaj veliko razkril o svoji poroki, le to, da bi se morala zgoditi na morju, kaj več pa nista želela deliti z javnostjo, zato bo treba na vse podrobnosti še kar malo počakati, a smo prepričani, da bosta Luka in Nastja kakšno malenkost delila tudi s svojimi sledilci.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu