Nastja Gabor zdaj povedala, kakšne težave imata z Luko Basijem in kako stvari rešujeta

6. 12. 2023
Deli
Nastja Gabor zdaj povedala, kakšne težave imata z Luko Basijem in kako stvari rešujeta (foto: Screenshot/Instagram/Luka Basi/Nastja Gabor)
Screenshot/Instagram/Luka Basi/Nastja Gabor

Vse se zdi, da slava tudi našim glasbenikom včasih ne prizanaša, vsaj v primeru Luke Basija in Nastje Gabor.

Nastja Gabor in Luka Basi že nekaj časa veljata za izjemno popularen glasbeni par, mnogi ju seveda poznajo in skoraj kjerkoli se že pojavita, imata okoli sebe oboževalce in včasih se zdi, da jima miru ne dajo niti takrat, ko se z družino odpravita na dopust na Pag, kjer si želita zgolj malo zasebnost in oddiha od vseh obveznosti, ki ju čakajo med letom.

"Zelo radi gremo tja, predvsem zaradi otrok, ker imata družbo. Je pa včasih tudi naporno, ker so tam (na Pagu, op. avt.) Hrvati in Slovenci in veliko jih je, ki naju poznajo. Nimava več tistega miru," je nedavno razkrila Nastja, ko je gostovala v oddaji Kolo sreče na Planet TV, kjer je povedala tudi, da zaradi tega z družino odidejo na čoln in se potem odpeljejo do zalivčkov, kjer imajo malo več miru in kje se lahko posvetijo drug drugemu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagaborfp)

Nastja in Luka sta za to poletje načrtovala poroko, a sta jo nato prestavila, saj so poplave še posebej močno prizadele Koroško, kjer je bila vodna ujma zares neusmiljena. Tudi poroko sta načrtovala ob morju in zdi se, da je bilo že vse nared, a je na koncu vmes posegla višja sila, ki jima je preprečila, da bi lahko doživela svoj najlepši dan v življenju.

Mnogi pa morda še ne vedo, da se Nastja in Luka poznata še iz časov, ko sta bila oba najstnika. "Zelo daleč nazaj, saj sva bila skupaj že v najstniških letih. Takrat sva se našla prek nekega omrežja, ne spomnim se ... Netloga ali MSN Messengerja ali nečesa, kar je bilo takrat priljubljeno. Potem pa klasika. Fantje smo 'težili' dekletom, naj gredo z nami na kavo, in to ves čas pisali. Sem se moral kar dolgo truditi, da je enkrat rekla da. Prvič sva se sicer spoznala po eni zabavi, ko sem jo sredi noči končno spravil ven iz hiše in sva se dejansko takrat tudi prvič v živo spoznala. Že kot najstnika sva se zelo hitro razumela in imela podoben pogled na življenje," je pred časom za Svet24 povedal Luka, ki sicer bolj redko kaj pove, o svojem zasebnem življenju.

Preberite še: Našli smo fotografijo, kjer je bila Anamaria Goltes že nekaj časa noseča

Kasneje sta se razšla in se nato spet našla, ko je bil pravi čas. "Med nama je leto dni razlike. Ko sem šel študirat v Ljubljano, sem treniral še odbojko, zaradi česar se nisva nič videla, ker me dejansko ni bilo na Koroškem. Kar v starosti 16 ali 17 let v razmerju preprosto ne gre. Ko sva se po nekaj letih po naključju spet našla, je bilo tako, kot da teh pet ali šest let sploh ne bi minilo," je še razkril Luka.

Poroko Nastja in Luka načrtujeta za prihodnje leto, saj so jima letos poplave prekrižale načrte, že zdaj pa sta razkrila, da se bo poroka zgodila nekje ob morju, saj morje oba obožujeta, na poroki pa bosta tudi njuna otroka, kar bo za oba še posebej čustven trenutek. Seveda vse zanima, kakšno poročno obleko bo nosila Nastja in kako bo naličena, a seveda bo vse na dan prišlo ob pravem času in prav gotovo bo nekaj svoje poročne pravljice delila tudi z javnostjo.

Preberite še: Kraljica Maxima oblekla takšno večerno obleko, kot jo pri Kate Middleton verjetno nikoli ne bomo doživeli

Bonus video: Pogovor s Petro Kerčmar; Petra Kerčmar je zelo mlada, pri 24 letih, postala voditeljica informativne oddaje na nacionalni televiziji, leto kasneje pa že prejela viktorja za obetavno medijsko osebnost. Svoje delo obožuje, televizija je njena ljubezen in ni ga ponedeljka, da bi šla v službo s cmokom. "To je poklic mojih sanj," pravi. Greenroom je podkast, ki gledalce vabi v življenja znanih in uspešnih osebnosti. Vsaka epizoda bo ponujala vpogled v zakulisje uspeha, osebne rasti in izzive, s katerimi se na svoji poti soočajo domača, regijska in tudi mednarodno znana imena iz sveta zabave in širše.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan