Nastja Gabor, izvoljenka Luke Basija, ima popolno telo: Pokazala je svoj bujni dekolte, v tej opravi je obračala vse glave

Nastja Gabor, izvoljenka Luke Basija, ima popolno telo: Pokazala je svoj bujni dekolte, v tej opravi je obračala vse glave (foto: Goran Antley) Goran Antley
12. 10. 2022

Pred kratkim se je skupaj z Luko podala na krajši oddih v sosednjo Italijo, kjer sta si v prelepi naravi malce napolnila baterije.

Luka Basi in Nastja Gabor sta znan estradni par, za katerega se zdi, da je še vedno tako zaljubljen kot prvi dan. Proste trenutke preživljata s svojima otrokoma, sinom in hčerko, znata pa si vzeti čas samo zase.

Ta znana Slovenka v šoku, kako mrzla je njena nova hiša. Zelo jo zebe!

Vsaj tako bi lahko sklepali po prizorih, ki jih je na svojem Instagram profilu najprej objavil Luka, potem pa še Nastja. Odpotovala sta namreč v Italijo, kjer sta si privoščila sprostitev v prelepem okolju Alp. Bivala sta v hotelu, ki ima zunaj čudovit bazenček s toplo vodo, v katerem sta se lahko mirno sprostila. Ob tem je Nastja še pokazala svojo popolno postavo v rdečih kopalkah in za njo se je zagotovo obrnila marsikatera glava.

Jana Morelj ni skrivala veselja, poglejte si, s KOM se je odpravila na izlet v hribe, nadvse je uživala

"V tem norem in hitrem svetu tudi jaz potrebujem kakšen dan odklop od vsega.😜
“Življenje je lepo, če ga živiš.” (T.D)," poudarja Nastja, mi ji pa lahko samo mirno pritrdimo. Z objavljeno fotografijo je takoj požela veliko všečkov in dobila lepe komentarje, njeni oboževalci pa so ji tak oddih privoščili iz vsega srca. Prepričani smo, da sta se oba imela noro lepo in si dodobra napolnila baterije. Energijo bosta vsekakor rabila za nove nastope in koncerte, ki jima jih ne manjka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)