Nastja Gabor je končno pokazala svojega jeklenega konjička, tak lepotec se skriva v njeni garaži

Nastja Gabor je končno pokazala svojega jeklenega konjička, tak lepotec se skriva v njeni garaži (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
18. 10. 2022

Veliko časa preživi na cesti, ko se vozi na nastope, pa tudi razvaža otroke na razne dejavnosti.

Nastja Gabor je uspešna pevka, pa tudi mamica s kopico družinskih obveznosti. Skrb za dva otroka in gospodinjstvo si z njenim partnerjem Luko Basijem razdelita in oba dobro vesta, koliko časa je potrebnega posvetiti temu.

Tako napete zadnjice Tina Maze že dolgo ni imela, fotografija je noro zapeljiva

Pevki je pomembno, da se na cesti, medtem ko hiti po opravkih, počuti varno, zato je tudi izbrala takega jeklenega konjička, ki ji je pisan na kožo - to je Hyundai Kona. Njen avtomobil je funkcionalen in prostoren, zanj pa tudi nadvse vzorno skrbi - pred kratkim je svojim oboževalcem pokazala, da je dan začela s čiščenjem avta. No, ni ga čistila sama, za to so poskrbeli v avtopralnici, ona pa je imela nekaj časa, da poskrbi za druge stvari.

Tanja Ribič pokazala svoj obraz od blizu in brez trohice šminke, koliko let bi ji pripisali?

Tako se je začel njen teden, ki bo spet poln novih dogodivščin, ona pa je vanj "skočila" spočita in že zjutraj urejena do potankosti! Ne samo njen avtomobil, oboževalci so opazili tudi njeno jesensko modno kombinacijo - bele hlače z visokim pasom in oprijeto majico v živo rožnati barvi, ki jo samo še dodatno pomladi. Zraven je obula elegantne, bele sandale z visoko petko in ustvarila stajling, ki je zagotovo obračal številne glave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)