Nastja Gabor pokazala, kako razkošen avto zdaj vozi in mnogi ji zavidajo

25. 9. 2023
Deli
Nastja Gabor pokazala, kako razkošen avto zdaj vozi in mnogi ji zavidajo (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Pevka Nastja Gabor je nedavno pokazala, kakšnega lepotca zdaj vozi in res je noro lep.

Pevka Nastja Gabor na leto naredi številne kilometre, saj je veliko na cesti, ko hiti na nastope na vse konce in kraje po Sloveniji in seveda je ob tem njuno, da ima jeklenega konjička, ki je čim bolj varen in seveda obenem udoben, da jo lahko pripelje na njen cilj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

No, zdaj pa je s svojimi sledilci na Instagramu delila, kaj v teh dneh vozi sama in seveda je treba priznati, da je takšen lepotec mnogim padel v oči in ni jih bilo malo, ki bi si ga tudi sami želeli imeti v svojih garažah in se z njim vsakodnevno voziti v službo, na izlete ali pa zgolj po mestu po opravkih.

Rosvita Pesek ni skrivala, da je bilo slovo zanjo zelo žalostno

Mnogim pa je bil avto še toliko bolj všeč, ker ga je predstavila prav Nastja, ki je bila ob tem noro zapeljiva, saj je nosila tesno oprijete črne pajkice, ki so bile videti noro lepe na njeni izklesani postavi. Prav tako pa tudi zgornji del, ki je deloval malce bolj elegantno in obenem noro zapeljivo. 

Verjetno bi se mnogi dovolili zapeljati lepi Nastji, ki bi jim ob tem morda zapela kakšno od svojih največjih uspešnic in ob vsem tem bi bila vožnja verjetno le še bolj prijetna. No, na veliko razočaranje številnih je Nastja že dolgo oddana, letos sta se nameravala s srčnim izbrancem Luko Basijem tudi poročiti, a so jima hude poplave prekrižale načrte, zato bosta to storila prihodnje leto, ko bo upajmo, narava bolj prizanesljiva in bodo razmere to dopuščale.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ