Joooj, kako sta prisrčna! Nastja Gabor pokazala, kako sta videti njena otroka, punčka je izrezana mamica!

22. 8. 2023
Deli
Joooj, kako sta prisrčna! Nastja Gabor pokazala, kako sta videti njena otroka, punčka je izrezana mamica! (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Vsak starš dobro ve, da otroci hitro odraščajo. Zato nekateri pridno beležijo spomine, ki ostanejo zapisani tako v dušah kot na fotografijah in posnetkih.

In ena od takih mamic je pevka Nastja Gabor, ki nadvse uživa v družbi svojih dveh sončkov. Z Luko Basijem imata hčerko in sina, štiriletnega Taia in eno leto mlajšo Tio. Nastja občasno pokaže kakšen utrinek iz njihovega družinskega vsakdana, s tem pa prav vedno razveseli svoje oboževalce, ki ji zvesto sledijo na družbenih omrežjih.

Tokrat je objavila fotografije ter posnetek, ni mogla skriti ponosa na svoja dva navihanca. "Še malo in konec dopustovanja.🐬☀️@lucky_kiddo_brand je poskrbel, da se Tai in Tia počutita udobno in prijetno!🥰 1,2,3 in vrtec/šola bo tukaaaj, gremo z veseljem in novimi navdihi v novo šolsko leto!," je zapisala Nastja, Tai in Tia pa sta na posnetku razložila, kako se počutita v oblačilih, ki ju je zanju izbrala pevka.

Ob tem ne moremo mimo dejstva, da je Tia zelo podobna svoji mamici - ravno tako je svetlolaska, njen nasmešek pa zelo spominja na Nastjinega. Tai pa se zdi izrezan očka Luka. No, oba sta še majhna in otroci se z leti spreminjajo ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Sicer pa sta Nastja Gabor in Luka Basi zaročena in bi se avgusta morala poročiti. Vse skupaj sta odpovedala, saj so vmes prišče katastrofalne poplave, to pa je prekrižalo številne načrte. Revija Lady je poročala, da bo poroka leta 2024. Zagotovo bo takrat zelo veselo in trenutek veliko bolj primeren, hude poplave pa bodo vsaj malo pozabljene.

BONUS VIDEO: Pogovor z Luko Basijem

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem