Nastja Gabor si je privoščila krajši pobeg, je svojega Luko Basija pustila doma?! Tako živahno je pozirala, očitno ji je lepo!

Nastja Gabor si je privoščila krajši pobeg, je svojega Luko Basija pustila doma?! Tako živahno je pozirala, očitno ji je lepo! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 1. 2023

Priljubljena pevka si je očitno vzela nekaj dni oddiha in se odpravila v eno od priljubljenih evropskih počitniških in popotniških destinacij.

Nastja Gabor je odlična pevka, ki jo številni poznajo iz šova Znan obraz ima svoj glas. Tam je pokazala svoje pevske veščine in navdušila še tiste gledalce, ki je do takrat niso poznali. No, je pa tudi mama dveh nadobudnežev, ki ju ima s partnerjem - ravno tako priljubljenim pevcem - Luko Basijem. Skupaj so res krasna družinica, ki svoj prosti čas rada preživlja skupaj.

Preberite še:  Arijanna (Sanjski moški) je končno razkrila nekaj, kar so se številni spraševali že dolgo

Zato so bili tudi številni presenečeni, ko je Nastja na svojem Instagramu objavila fotografije, ki so nastale v španski Palmi De Mallorci, pa tudi prizore iz Barcelone. Očitno se je odpravila na krajše počitnice in številni so se spraševali, ali je odpotovala čisto sama in kaj na vse skupaj poreče njen Luka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

A odgovor je bil kaj kmalu jasen, saj je tudi Luka na svojem profilu na Instagramu oboževalcem pokazal, da se še sam mudi v Španiji. Nista razkrila, ali jima družbo delata njuna otroka ali pa sta ostala v varstvu doma. Sicer pa glasbeni par sina in hčerke ne kaže pogosto v javnosti, tako da je čisto mogoče, da ju spremljata na potovanju.

V vsakem primeru smo prepričani, da se imata zelo lepo in uživata v vsakem trenutku svojih prostih dnevov. Oba sta bila decembra precej zaposlena z nastopi in koncerti, tako da sta si le malo časa lahko utrgala zase. Januar pa je mesec, ko sicer delovni ritem malce popusti in si mirno vzameta kakšen teden oddiha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)