Nastja Gabor poka od ponosa, ni mogla skriti naklonjenosti in ljubezni, ki jo čuti

29. 12. 2023
Deli
Nastja Gabor poka od ponosa, ni mogla skriti naklonjenosti in ljubezni, ki jo čuti (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Ob tem ljubkem prizoru so se njeni oboževalci čisto raznežili, saj je pokazala, kako veliko je njeno srce.

Naša pevka Nastja Gabor je postavna dama, njeni nastopi pa so naravnost navdušujoči. Pogosto jo povabijo, da s petjem obogati poročne obrede, tako da je resnično polno zaposlena. Zato pa so trenutki, ki jih lahko preživi v objemu svoje družine, toliko bolj dragoceni.

Tudi njen srčni izbranec Luka Basi je zelo priljubljen pevec, ki dosega uspeh za uspehom. Imata dva otroka, hčerkico Tio in sina Taia, ki ju naravnost obožujeta. So prikupna družinica, poleg tega pa so resnično povezani. Decembra v njihovem domu zavlada praznično veselje, ki pa ga vedno dopolni še poseben dan.

Gre za rojstni dan malega Taia, ki je rojen v zadnjem mesecu leta. Tako je pred kratkim upihnil peto svečko na rojstnodnevni torti, njegova mama pa je ob tem objavila lep prizor in zapis na svojem Instagram profilu. "Srce moje, vse najboljše," se glasijo njene ljubeče besede.


View this post on Instagram


A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Gre za lep opomnik, kako hitro mineva čas. Nastji se gotovo zdi, da je bil njen Tai še včeraj malček, zdaj pa je že nadobuden fantek, ki s svojo zvedavostjo in prikupnostjo vsakodnevno razveseljuje svoje starše. Ob rojstnem dnevu se je oglasil še njegov očka Luka, ki je v Instagram zgodbi zapisal, da ga ima neskončno rad.

Sicer pa je družinica pred kratkim uživala na Kopah - vsi so namreč ljubitelji snega in zasneženih strmin, tako da se - ko le utegnejo - pozimi z veseljem odpravijo na smučanje in sankanje. Tako Luka kot Nastja se dobro zavedata, da so športne dejavnosti pomemben del življenja, tako da svoja otroka vzgajata v športnem duhu.

V prazničnih dneh, ko sta oba prosta, si tako radi vzamejo čas in se odpravijo v naravo, se dodobra sprostijo in se nadihajo svežega zraka. Brez dvoma bo tako tudi za novoletne praznike, ko si bodo zagotovo vzeli čas za dolge sprehode in uživanje v naravi.

Preberite še:

Se še spomnite Davora Radolfija? Z njim je takole, samo poglejte si, kako je videti zdaj

Kaaaj? Mi smo jo komaj prepoznali, bi jo vi? Katarina Čas s povsem drugačno barvo las, kot smo je vajeni!

Bonus video: Pogovor Boruta Pahorja z Matjažem Kekom - čudodelčeva čustva, spomini in nepozabni trenutki: kako je Matjaž Kek Slovencem vrnil vero v nogomet

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik