Nastja Gabor pokazala svoje čare, njene noge so v tej opravi kot ... no, poglejte sami!

9. 7. 2024
Deli

Uspešna pevka spada med tiste znane Slovenke, ki komaj čakajo na poletne dni.

Nastja Gabor je srčna izbranka Luke Basija. Oba sta v glasbenih vodah in imata zelo uspešni karieri. Seveda sta lahko na dosežke še kako ponosna, poleg tega pa s skupnimi močmi vzgajata svoja dva otroka, hčerko in sina, ki zelo hitro odraščata. Vsi skupaj poletje radi izkoristijo za čim več druženja in obiske počitniških destinacij.

Seveda je poletje tudi tisti čas, ko imajo glasbeniki veliko dela - po slovenskih mestih potekajo festivali in druge prireditve, na katerih obiskovalce razveseljujejo pevci, pevke, skupine in drugi nastopajoči. Luka in Nastja sta med tistimi, ki jih organizatorji radi povabijo na koncerte in prireditve, da obiskovalcem polepšajo poletne večere.

No, zato takrat, ko le utegneta, z veseljem skočita na morje, da se malce osvežita in "odklopita" od vseh obveznosti. Nastja rada razveseli svoje sledilce na Instagramu s kakšnimi lepimi, zasebnimi utrinki, to pa je naredila tudi tokrat in s svojo fotografijo ogrela številna srca.

Pokazala je, kakšni so njeni trenutki sprostitve in pri tem marsikomu naredila skomine. Objavila je sliko, na kateri je v enodelnih črnih kopalkah, medtem ko hodi po plaži. Njena postava je zagotovo zavidanja vredna in tisti, ki je ne poznajo, si ne bi mislili, da je mamica! Videti je kot mlado in brezskrbno dekle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Njena polt je že poletno zagorela, njeni lasje pa so malce posvetleli - in moramo priznati, da se nam zdi izjemno postavna. S tem se zagotovo strinjajo njeni številni oboževalci, ki ob lepem prizoru niso ostali ravnodušni, temveč so jo kar zasuli s komplimenti.

Zagotovo si bo med počitnicami nabrala novih moči, saj jo čaka (tudi) delovno poletje. Proste dneve preživlja v družbi svojih najbližjih, s katerimi je zelo povezana, njeni večeri pa so trenutno zagotovo polni smeha in zabave. No, kaj kmalu jo bomo spet videli na nastopih in odrih, to pa je nekaj, kar številni že komaj čakajo!

Preberite še: