Nastja Gabor v kopalkah: Teh rdečih kopalk mnogi ne morejo pozabiti, še posebej sanjske zadnjice

14. 7. 2023
Deli
Nastja Gabor v kopalkah: Teh rdečih kopalk mnogi ne morejo pozabiti, še posebej sanjske zadnjice (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Pevka Nastja Gabor je prava lepotica, ki v kopalkah vedno pritegne veliko pozornosti in obrača številne glave.

Pevka Nastja Gabor je prav gotovo ena izmed najlepših slovenskih pevk, saj je zares postavna, njena sanjska postava pa mnogim jemlje dih. Njeni sledilci pa so še posebej navdušeni, ko jo lahko vidijo v kopalkah, saj je njena postava brez ene same napake in seveda si mnogi želijo videti njene lepe obline.

Že pred časom se je v svojim sledilcem pokazala v rdečih bikinkah, v katerih je zares zažigala in bila videti naravnost osupljivo. Mnoge seveda zanima, kaj je skrivnost njene sanjske postave, morda tudi hiter tempo življenja, dobra genetika in pa skrbno izbrani obroki, ki so zdravi in obenem ne preveč kalorični.

Mnogi se strinjajo, da ji rdeča barva kopalk najbolj lepo pristoji, saj je rdeča barva strasti, ta barva pa se lepo ujema tudi z njenimi blond lasmi, zato je celotna podoba še toliko bolj zapeljiva in seksi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Njen srčni izbranec Luka Basi je pred časom razkril, da bosta to poletje z Nastjo dahnila usodni da in povedal, da bo poroka ob morju, ki ga oba obožujeta. "Poroka je samo neko potrdilo, slavje ljubezni s svojimi bližnjimi. Če imaš družino, se mi zdi lepo, da si poročen – mož, žena, otroci z istim priimkom. Zdaj je že otrokoma zanimivo, da se bo mami tako pisala kot onadva. Za poroko sva se odločila, ker sva oba tako čutila," je povedal za Svet24 in povedal tudi, zakaj je trajalo tako dolgo, da sta se odločila za ta korak. "Zelo hitro sva dobila prvega otroka in ne poznam ženske, ki bi bila rada noseča nevesta. Potem je prišla selitev, drugi otrok. Potem pa sva si rekla, da bi rada imela v poroko vključena tudi otroka, in zdaj sta že dovolj stara. Tia bo trosila rožice, Tai pa bo prinesel prstana. Oba se že zelo veselita. In jaz kot starš sem tudi noro vesel in ponosen, zelo me gane," je še dodal.

Vsekakor bo to poletje za naš znani par posebno in gotovo si ga bosta zapomnila za vedno.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil priznanega avtomobilskega oblikovalca Roberta Lešnika.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk