Uf, to so pajkice, ki jih je zase izbrala Nastja Gabor, v njih je tako seksi, da je težko odmakniti pogled

20. 9. 2023
Deli
Uf, to so pajkice, ki jih je zase izbrala Nastja Gabor, v njih je tako seksi, da je težko odmakniti pogled (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Srčna izbranka Luke Basija je zelo privlačna dama, ki zna izpostaviti svoje čare - to pa vedno naredi na zelo okusen način.

Zato ni nič nenavadnega, da je njen Luka zelo ponosen. Nastja Gabor, mamica dveh otrok, dosega uspehe na vseh področjih, pri tem pa nikoli ne pozabi, da je skrb zase izjemno pomembna. Pazi, da je vedno v odlični formi, hkrati pa ohranja svojo ženstvenost, ki jo rada izpostavi tudi z izbranimi oblačili.

Luka Basi ni skrival navdušenja nad to lepotico, ki je starejša od njega, le kaj je rekla njegova Nastja?!

Ko stopi na oder, številni občudujejo njene lepe obleke. Gre za izbrane kreacije, ki ji pristojijo kot ulite! V prostem času pa je rada v športnih oblačilih in obutvi, kar ji omogoča neovirano gibanje. Tokrat je svojim oboževalcem pokazala, kakšne pajkice je izbrala zase in požela veliko odobravanja ter pohval.

Lepo je, da se je odločila za živahno rožnato barvo. Oprijete pajkice poleg tega lepo poudarijo njeno postavo - vitek pas, dolge noge ... Navdušuje dejstvo, da je tudi po dveh porodih videti tako mladostno in vitalno, kajne? To njeni oboževalci opazijo vsakič, ko jo zagledajo na odru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Sama ne skriva dejstva, da zelo uživa v družbi svojih dveh sončkov, hčerke in sina, štiriletnega Taia in eno leto mlajšo Tio. Takrat se še najbolj sprosti in nadvse uživa v materinski vlogi. Sama občasno pokaže kakšen utrinek iz družinskega življenja in jasno je, da se imajo zelo lepo.

Ta lepa slavna pevka je nekoč nizala hit za hitom, danes je stara 55 let in videti je takole

Sicer pa sta Nastja Gabor in Luka Basi zaročena in bi se avgusta morala poročiti. Vse skupaj sta odpovedala, saj so vmes prišče katastrofalne poplave, to pa je prekrižalo številne načrte. Revija Lady je poročala, da bo poroka leta 2024. Zagotovo bo takrat zelo veselo in trenutek veliko bolj primeren, hude poplave pa bodo vsaj malo pozabljene.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s pogumnim gasilcem Sandijem Zajcem