Nastja Pesek o sinu povedala ganljivo resnico in mnogi se bodo ob tem zamislili ...

2. 7. 2023
Deli
Nastja Pesek o sinu povedala ganljivo resnico in mnogi se bodo ob tem zamislili ... (foto: Arhiv)
Arhiv

Snaha voditeljice Rosvite Pesek, Nastja Pesek, ne skriva, da svojega sina Matea naravnost obožuje in da mu določene stvari tudi močno zavida.

"Zavidam ti … Kako vedoželjno raziskuješ svet, kako iskreno se veseliš vsakega najmanjšega kamenčka, s kakšno odločnostjo se lotevaš novih stvari, kako odkrito izražaš svoja čustva (lepa in tudi tista manj lepa), s kakšno sproščenostjo in pristnostjo navezuješ stike, kako neobremenjeno živiš za vsak trenutek. 🥰 Zakaj te tako zelo pomembne lastnosti velikokrat izgubimo, ko odrastemo? Kdaj v obdobju odraščanja postanemo tako nezadovoljni, zahtevni, zaprti v svoje osebne balončke in pri ljudeh iščemo le stvari, ki nas pri njih motijo. Ali ne bi bil svet za vse veliko lepši, če bi ga gledali skozi otroške oči? V razmislek vsem nam. ❤️," je na svojem Instagramu zapisala Nastja Pesek in verjetno jih ni malo, ki se bodo ob tem močno zamislili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)

Vplivnica Nastja Pesek ne skriva, da sina Matea naravnost obožuje in da je bilo njegovo rojstvo nekaj najlepšega v življenju. Brez zadržkov priznava, da je najbolj srečna, ko ima družina nekaj prostega časa in lahko skupaj uživajo v naravi, dobri hrani ter čudovitih izletih. Te trenutke doživlja kot dragoceno darilo, ki ji prinaša neizmerno zadovoljstvo.

Nedavno je Nastja delila tudi nekaj globljih misli o svojem sinu. Izrazil je občudovanje do njegove otroške nedolžnosti, ki jo vidi v njem. Z neizmerno zavistjo opazuje Matea, ki se s preprostostjo in radovednostjo zanima za vsak kamenček in za vsako malenkost, ki jo prinaša življenje. V njem vidi čudovitost otroškega uma, ki brez težav vzpostavlja nova poznanstva in se iskreno veseli vsega, kar mu življenje ponuja.

Nastja je ob tem poudarila pomembnost in lepoto otroškega sveta, ki je polno čudenja, radovednosti in brezskrbnosti. Nastja se hkrati zaveda, da je tudi ona sama lahko deležna teh čarobnih trenutkov, ko se popolnoma prepusti otroškemu veselju in si dovoli odkrivati svet skozi oči svojega sina.

Ob tem je Nastja objavila tudi ljubko fotografijo skupaj z malim Mateom in mnogi so opazili, da ji je vsak dan bolj podoben in da je zares pravi lepotec.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ