Natalija Bratkovič: Pred odhodom na Kmetijo ujeta na 'vikend pobegu'

Natalija Bratkovič: Pred odhodom na Kmetijo ujeta na 'vikend pobegu' (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
13. 8. 2018

Natalija Bratkovič se jeseni vrača na voditeljski stolček Kmetije, ki jo letos postavljajo v sedanjost. Kmetija, ki vam jo ekskluzivno predstavimo že v naslednji številki Nove, bo še večja, lepša, kmetom pa bo ponudila udobno zavetje, ki ga bodo morali med bivanjem obdržati.

Za Natalijo je sicer pestro leto, saj je spomladi plesala v šovu Zvezde plešejo in si vzela le nekaj dni dopusta, a dela je vajena: "Ko se lotim projekta, ga zagrabim z obema rokama in sem popolnoma predana. Tako je tudi z novo sezono Kmetije," nam je povedala televizijska voditeljica, ki nam je še zaupala, kakšen je njen vsakoletni dopust.

"Nisem takšna kot večina ljudi, ki morajo poleti obvezno na daljši dopust na morje. Moje delo je takšno, da sem večino poletij do zdaj preživela za mikrofonom ali pred kamero, kar mi zelo ustreza iz več razlogov. Eden glavnih je, da sem človek, ki prisega na 'vikend pobege' in ki mu poležavanje na plaži in sončenje niti malo nista blizu. Slednje pomeni, da z Dejanom sedeva v avto, poiščeva kakšno mesto in se čez vikend odpraviva na izlet. Če je možno, greva med glasbenimi festivali in tako združiva oddih in zabavo. Nama je to dovolj, da malo zadihava, odklopiva obveznosti in si napolniva baterije. Če se želiva ohladiti, greva na bazen. Kopalke, brisača, krema za sončenje in karte Uno pa sva midva več kot zadovoljna. Če lahko greva s kolesom, toliko boljše. Enako je bilo in bo tudi letos – zaradi obveznosti, ki jih prinaša resničnostni šov Kmetija," je svoje misli strnila Natalija.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografija: osebni arhiv