Natalija Bratkovič: "S fantom živiva svoje sanje!"

Natalija Bratkovič: "S fantom živiva svoje sanje!" (foto: Kaja Milanič) Kaja Milanič
Vir: Story
15. 8. 2017

Ko smo se pretekli teden potikali po prelepem posestvu novega televizijskega šova Kmetija, si je čas za klepet v senci tamkajšnjih dreves vzela nova voditeljica Natalija Bratkovič. Klepetava, nasmejana, iskrena in prijazna ... Tako, kot smo jo hitro vzljubili novinarji, jo bodo brez dvoma tudi gledalci, a kot pravi, njena dobra volja izhaja iz srečnega mesta doma.

Njeno srečno mesto je nikjer drugje kot v objemu njenega dragega Dejana Vajsa. Prav z objemom se zdaj, v dnevih, ko se Natalijino življenje vrti okrog novega televizijskega projekta, zaključujejo njeni dnevi. "S tem me Dejan v teh dneh najbolje pocrklja in drugega niti ne potrebujem," nam je za začetek povedala simpatična voditeljica in dodala, da se je njuna zgodba začela že pred leti, v telovadnici, v kateri tudi zdaj skupaj preživita veliko prostega časa. "

Dejana sem prvič videla v telovadnici pri Tomažu Baradi, ki je bil njegov trener kikboksa. Dejan je takrat namreč tekmoval in tako se je začelo. Hvala bogu za Facebook, prek katerega sva ostala v stikih, se pa vmes nisva nič videla vse do koncerta, ki ga je v tistem času pripravil Radio City. Tam sem bila zadolžena za šotor z glasbeniki, on pa je bil varnostnik. Malce sva se gledala, malce poklepetala, vprašala sem ga, kako mu gredo treningi, in spomnim se, da mi je povedal, da se ravno pripravlja na evropsko prvenstvo. Dala sem mu nekaj spodbudnih besed, mu dejala, da ne dvomim, da mu bo uspelo, in mu zaželela veliko sreče. Upala sem, da bova kdaj imela kakšen intervju, in ravno to se je zgodilo. Postal je svetovni prvak, za kar sem izvedela prek Facebooka. V Turčijo sem poklicala njegovega trenerja in mu povedala, da si ju želim v studiu, v svoji oddaji, in res sta prišla. Takrat je vzplamtela iskrica, ki se je začela že pred časom.  Takrat sva se začela družiti in vemo, kako tečejo stvari naprej," nam je svojo zgodbo zaupala Natalija, ki je pet let starejša od izbranca, a kot pravi, ji leta ne pomenijo prav veliko.

"Kikboks je zdaj velik del najinega vsakdanjika. On je garač, zato razume moje priprave na Kmetijo. Začel je v telovadnici, sam si je naredil uteži, v sedmih letih je postal svetovni prvak ... to je prava zgodba in takšne je treba spremljati. Nanj sem zelo ponosna," je z iskrico v očeh povedala Natalija in dodala, da je pred kratkim z odprtjem svoje telovadnice zaživel svoje sanje, prav tako pa tudi sama, saj se je z velikim projektom vrnila na televizijo, kjer se počuti kot doma. "Živiva svoje sanje. Jaz njemu pomagam pri stikih z novinarji, z javnostjo, on pa meni z objemčki," je še dodala.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story32/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 32/2017

Story 32/2017, od 03. 08. 2017