Natalija Bratkovič se je morala hitro posloviti iz šova Zvezde plešejo

Natalija Bratkovič se je morala hitro posloviti iz šova Zvezde plešejo (foto: Pop Tv) Pop Tv
19. 3. 2018

Postavna voditeljica Natalija Bratković in plesalec Arnej Ivkovič sta se tokrat na plesnem parketu šova Zvezde plešejo predstavila s ča-ča-čajem, ki pa jima na žalost ni prinesel uvrstitve v naslednji krog šova.

Natalija in Arnej sta se v prvi oddaji šova Zvezde plešejo predstavila z dunajskim valčkom in navdušila s plesno eleganco. Za svoj drugi nastop v šov sta izbrala poskočni ča-ča-ča, a z nastopom nista uspela prepričati sodnikov in gledalcev pred malimi zasloni, zato sta se morala posloviti od nadaljnjega boja za plesni globus.

Lepa voditeljica ni skrivala, da si neznansko želi ostati v šovu Zvezde plešejo in da vsak dan bolj uživa na treningih s plesnim učiteljem Arnejem Ivkovičem. Z Arnejem se bosta zagotovo še kdaj zavrtela na plesnem parketu, saj sta se v tem kratkem času odlično ujela in na treningu preživela številne nepozabne trenutke. Bitka za plesni globus se je tako za Natalijo že končala, njeni oboževalci pa upajo, da jo bodo še kdaj videli na plesnem parketu.

Natalija in Arnej sta si v prvi oddaji z dunajskim valčkom priplesala 20 točk, tokrat pa sta jih zbrala 21, kar pa ni bilo dovolj, da bi še naprej lahko ostala v šovu Zvezde plešejo.