Natalija Bratkovič v šoku; njen Dejan Vajs jo je na rojstni dan zaročil

Natalija Bratkovič v šoku; njen Dejan Vajs jo je na rojstni dan zaročil (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
29. 8. 2019

Voditeljica televizijskega šova Kmetija, Natalija Bratkovič, si bo 29. avgust zapomnila za vedno! A ne le po rojstnem dnevu, ki ga ima na ta dan, ampak po tem, da jo je njen dolgoletni spremljevalec in izbranec, radgonski kickboxer Dejan Vajs, presenetil z zaročnim prstanom.

Ta nepozaben trenutek je simpatična voditeljica Natalija Bratkovič delila tudi s svojimi zvestimi sledilci na družbenem omrežju, kjer je ob fotografiji prelepega zaročnega prstana kratko in jedrnato zapisala: "Rekla sem da!"

A ob tem čarobnem in veselem trenutku ni bila presrečna le Natalija, ampak tudi njen srčni izbranec Dejan Vajs, ki je na instagramu delil isto fotografijo, zraven pa je pripisal: "Rekla je da! In ... vse najboljše, moja ljubezen!"

Natalija Bratkovič, ki je te dni na polno zaposlena s pripravami na šov Kmetija, ki se bo vsak hip pričel na POP TV, si bo ta dan in to rojstnodnevno darilo zapomnila za vedno. Vse skupaj jo je tako šokiralo oziroma prijetno presenetilo, da se na instagramu oglasi takoj, ko pride k sebi. Čestitkam se pridružuje tudi naše uredništvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I SAID YES!!!! 💍💜 . . . . #engaged #ring #engagementring #isaidyes

A post shared by Natalija Bratkovič (@natalijabratkovic) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHE SAID YES! 💍😎 And... happy birthday my love! 😘

A post shared by Dejan Vajs (@dejanvajs) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#love #couplegoals #braids

A post shared by Dejan Vajs (@dejanvajs) on