Natalija Gros in Rok Kunaver: Iskrica preskočila v zaodrju

Natalija Gros in Rok Kunaver: Iskrica preskočila v zaodrju (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Lady
13. 6. 2018

Nekdanja vrhunska športna plezalka in profesorica športne vzgoje, Natalija Gros, po triumfalnem nastopu v šovu Zvezde plešejo, kjer je osvojila veliki plesni globus, obrača nov list v življenju.

Iskrena, preprosta in skromna zmagovalka nam je že po razglasitvi zmage skrivnostno namignila, da jo po šovu čakajo novi začetki, "takšni in drugačni". Eden izmed teh je tudi povsem novo življenje, ki ga po novem delila s še eno zvezdo iz šova Zvezde plešejo – Rokom Kunaverjem, s katerim sta se skozi nedeljska druženja seznanila in se hkrati še zaljubila.

"Ker sva oba profesionalna pri delu, ki ga opravljava, nisva pustila, da bi to vplivalo na karkoli, zato o tej stvari nisva javno govorila med šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par, in to lahko mirne vesti deliva s svetom," sta nam zaupala Natalija in Rok, ki sta presrečna, da sta se spoznala v oddaji, saj ju druži veliko skupnih interesov, kot so športno plezanje, ljubezen do umetnosti, plesa, narave, morja in še bi lahko naštevali.

Natalija Gros s koncem plesnega šova torej začenja na novo, in sicer po treh letih, odkar ji je umrl mož, režiser in fotograf Jure Breceljnik, s katerim ima tudi triletno punčko Elo. Rok pa je v Nataliji našel sorodno dušo, ki zna uživati in živeti življenje prav tako, kot ga zna sam. "Ker pa je v najini vezi tudi otrok in ker ceniva svojo zasebnost, želiva, da jo cenite tudi vi, tako da najina intima, zveza in najina prihodnost ostanejo zasebne," sta še dodala srečna zaljubljenca, ki jima želimo mnogo lepih trenutkov v skupnem življenju.

Foto: Goran Antley, Pop TV