Natalija Gros in Rok Kunaver naravnost žarita od ljubezni, ukradla sta si trenutek zase, samo poglejte ju!

Natalija in Rok sta se zaljubila v plesnem šovu, za zdaj pa še ne živita pod isto streho. (foto: IGOR ZAPLATIL) IGOR ZAPLATIL
28. 1. 2021

Oba sta velika ljubitelja narave in gibanja, zato ne čudi dejstvo, da sta prosti trenutek izkoristila za zimske radosti - odpravila sta se na turno smučanje.

Natalija in Rok sta svojo zvezo začela leta 2018, v šovu Zvezde plešejo. Še vedno sta nadvse povezana in zaljubljena, o tem zgovorno priča fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram profilu in ob njej zapisala: "Kako lepo, da imamo v slovenskem jeziku tudi dvojino." Nadvse pomenljivo in lepo, kajne?

Oba sta videti nadvse sproščena in zelo zadovoljna, kar so opazili Natalijini sledilci. Sicer pa z gibanjem v naravi nista kršila trenutno veljavnih pravil, saj sta se med obiskom Natalijine mame, ki je v tem času čuvala vnukinjo Elo, nadihala svežega zraka in se dodobra razgibala.

Ne moremo mimo dejstva, da sta zaljubljenca tudi barvno usklajena - Rok nosi rumeno jakno, medtem ko je Natalijina bela z rumeno kapuco. Izjemno povezan par, ni kaj!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros)

Priporočamo