Natalija Gros in Rok Kunaver: Zaljubila sta se v šovu Zvezde plešejo

Natalija Gros in Rok Kunaver: Zaljubila sta se v šovu Zvezde plešejo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
12. 6. 2018

Za Natalijo Gros, ki je v oddaji Zvezde plešejo osvojila veliki plesni globus, se po zaključku šova začenja povsem novo življenje.

Med oddajami se je namreč zbližala z Rokom Kunaverjem, ki je prav tako sodeloval kot zvezda v nepozabni plesni dogodivščini.

"Ker sva oba profesionalna pri delu, ki ga opravljava, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tej stvari nisva javno govorila med plesnim šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par, in to dejstvo lahko mirne vesti deliva s svetom. Vesela sva, da sva se spoznala, da naju druži veliko skupnih interesov, kot so športno plezanje, ljubezen do umetnosti, plesa, narave, morja," sta nam zaupala. Natalija tako s koncem šova začenja nov začetek po treh letih, odkar ji je umrl mož, režiser in fotograf Jure Breceljnik, s katerim ima tudi triletno punčko Elo.

Rok pa je v Nataliji našel sorodno dušo, ki zna uživati in živeti življenje prav tako, kot ga zna sam. "Ker pa je v najini zvezi prisoten tudi otrok in ker ceniva svojo zasebnost, želiva, da jo cenite tudi vi, tako da najina intima, zveza in najina prihodnost ostanejo zasebni," sta še dodala Natalija in Rok.

Foto: Goran Antley, Igor Zaplatil, POP TV