Natalija Gros: "Iz srca sem hvaležna Mihi."

Natalija Gros: "Iz srca sem hvaležna Mihi." (foto: Goran Antley) Goran Antley
3. 6. 2018

Natalija Gros in Miha Perat sta velika zmagovalca šova Zvezde plešejo, kjer sta iz tedna v teden navduševala z novimi in novimi plesnimi koraki. Natalija pa je svojemu plesnemu učitelju iz srca hvaležna za vse znanje, ki ji ga je razkril v preteklih tednih.

"Ples je odličen način, da izrazite sebe," je Natalija Gros zapisala na svojem Facebook profilu in se nato še enkrat zahvalila svojemu plesnemu učitelju Mihi Peratu, s katerim je v zadnjih mesecih preživela veliko ur na plesnih treningih in v šovu Zvezde plešejo.

"Če lahko to naredite in se učite z najboljšim plesnim učiteljem, zmagovalcem plesnega šova Zvezde plešejo Miho Peratom, je odločitev več kot prava! Ples osvobaja, ples združuje, ples zabava, ples nasmeje, ples je nekaj najlepšega kar si lahko podarite. Zame je bila to ena najlepših in najdragocenejših izkušenj v mojem življenju in iz srca sem hvaležna Mihi, da je bil del moje plesne poti. Za vso njegovo plesno znanje, trud, srčnost, plesno strast in pedagoško naravnanost sem mu iz srca hvaležna," je ganljivo zapisala Natalija.

Tudi po koncu šova obljublja, da bo še naprej ostala zvesta plesu in novim plesnim korakom.

Priporočamo