Natalija Gros: “Najtežji del hoje naprej je, da se ne oziraš nazaj.”

Natalija Gros: “Najtežji del hoje naprej je, da se ne oziraš nazaj.” (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 1. 2019

Natalija Gros, ki smo jo lahko spremljali v šovu Zvezde plešejo, v novo leto vstopa s pogumnimi koraki.

Natalija Gros, nekdanja športna plezalka, ima za seboj težko življenjsko zgodbo. Po nenadni izgubi partnerja, je ostala sama s svojo malo princesko in življenje jo je takrat postavilo pred težko preizkušnjo.

Nato je prišel šov Zvezde plešejo, kjer je obrnila novo poglavje v svojem življenju, srce pa ji je ukradel igralec Rok Kunaver. Njuna ljubezen je napredovala iz dneva v dan in zdi se, da sta danes bolj zaljubljena kot kdajkoli prej. Natalija tudi v novo leto vstopa pogumno in se veseli novih poglavij v življenju. "“Najtežji del hoje naprej je, da se ne oziraš nazaj," je zapisala pod fotografijo, ki jo je objavila na Instagramu, pod fotografijo pa je podpisan kar njen srčni izbranec Rok.

Vse se zdi, da je Natalija trdno odločena, da gre odločno naprej, novim izzivom naproti, ob njej pa je seveda tudi njena ljubka hčerka, na katero je Natalija še kako ponosna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ “Najtežji del hoje naprej je, da se ne oziraš nazaj.” #novoleto #novopoglavje #cerkniskojezero #dobrodoslo2019 Foto: @rokkunaver

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Priporočamo