Natalija Gros povedala, zakaj tako zelo ljubi svojega Roka Kunaverja

Natalija Gros povedala, zakaj tako zelo ljubi svojega Roka Kunaverja (foto: Pop TV) Pop TV
2. 10. 2018

Natalija Gros, ki je v lanski sezoni šova Zvezde plešejo pokazala, da ji gredo plesni koraki odlično od nog, trenutno živi svojo ljubezensko pravljico.

Natalijo Gros, nekdanjo vrhunsko športno plezalko, je zadnja leta življenje močno preizkušalo. Po nepričakovani smrti partnerja  Jureta Breceljnika je ostala sama s komaj nekajmesečno hčerko Elo. 

A Natalija se ni predala, pogumno je stopala novim izzivom nasproti, v lanski sezoni pa smo jo lahko občudovali tudi v plesnem šovu Zvezde plešejo, kjer je z Miho Peratom dokazala, da ji gredo plesni koraki odlično od nog.

A šov ji ni prinesel le novega plesnega znanja, kaj kmalu so na plesnem parketu preskočile tudi ljubezenske iskrice. Njeno srce je uspel ogreti igralec Rok Kunaver, s katerim sta zdaj že nekaj mesecev zaljubljena do ušes in živita svojo pravljico.

Ko sta nedavno pospravljala garažo, jo je njen srčni izbranec še posebej nasmejal. Natalija je v garaži našla star poster iz časov, ko je bila še vrhunska športna plezalka, njen Rok pa je ob posterju nagajivo poziral. "V hiši sva čistila garažo ... In med čiščenjem sva našla moj stari jumbo plakat s tekmovanja ... Nekdo je postal še bolj divji in še bolj nor kot že tako ali tako je, a prav zato ga tako zelo ljubim," je nežno zapisala na svojem Instagram profilu. Vsekakor je treba priznati, da sta izjemno simpatičen par in da jima iskreno privoščimo njuno ljubezensko pravljico.

Priporočamo