Natalija Gros: S preprostostjo in iskrenostjo do zmage

Natalija Gros: S preprostostjo in iskrenostjo do zmage (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
6. 6. 2018

Z velikim finalom, v katerem je Natalija Gros osvojila plesni globus, se je zaključil šov Zvezde plešejo, v katerem letos ni manjkalo izvrstnih plesnih točk, da o blišču, pozitivni energiji ter o solzah sreče niti ne govorimo.

Gorka Berden in Andrej Rebula, Gašper Rifelj in Maja Geršak ter Natalija Gros in Miha Perat so bili tiste trije pari, ki so se uvrstili v finale plesnega šova Zvezde plešejo. Pari so imeli najprej popravni izpit, saj so morali po mnenju sodnikov odplesati tisti ples, ki je bil po njihovem mnenju najslabši.

Natalija Gros: S preprostostjo in iskrenostjo do zmage

Tako sta najprej izpadla Gorka in Andrej, preostala superfinalna para – Gašper in Maja ter Natalija in Miha – pa sta se še enkrat pomerila v plesu, ki sta ga izbrala sama. "Niti enkrat nisem plesal na slovensko glasbo, zato sem za veliki finale izbral svoj najljubši slovenski komad, v katerega sva z Majo izlila vsa čustva. Z modernim plesom sva na tako želela narediti močan vtis, kar nama je – vsaj mislim – tudi uspelo," nam je po zaključku oddaje zaupal drugouvrščeni Gašper Rifelj, ki je ob tem še dodal, da je ta plesni šov ena izmed njegovih najlepših izkušenj v življenju. In še lepši trenutek je bil ob razglasitvi za Natalijo Gros, ki nam je takoj po zmagi zaupala, da je gledalce po vsej verjetnosti prepričala s preprostostjo, iskrenostjo in skromnostjo, ki je zapisana v naših genih.

Natalija Gros: S preprostostjo in iskrenostjo do zmage

"Po zmagi me čakajo vsekakor novi začetki, takšni in drugačni. Že to, da sem imela neko prehodno obdobje med preteklostjo in prihodnostjo, je zame en velik nov začetek," je svoje misli strnila Natalija, ki je še dejala, da je v vseh teh plesnih tednih presegla samo sebe ter da gre zdaj novim življenjskim izzivom bolj samozavestno naproti.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Goran Antley

Priporočamo