Natalija Gros se je marca poročila, po osmih mesecih zakona pa sporoča tole

Natalija Gros se je marca poročila, po osmih mesecih zakona pa sporoča tole (foto: Pop TV) Pop TV
30. 11. 2022

Nekdanja športna plezalka Natalija Gros je marca dahnila usodni da, ko je večno zvestobo prisegla igralcu Roku Kunaverju in zdi se, da sta spisala pravo ljubezensko pravljico.

Natalija Gros in Rok Kunaver sta se spoznala v šovu Zvezde plešejo in kaj hitro so med njima preskočile iskrice, že kmalu pa sta skupaj tudi zaživela in začela uživati v vsem, kar življenje ponuja.

Želela sta si poroke, a je vmes posegla epidemija, zato so se njuni plani nekoliko spremenili, letos marca pa sta si prisegla večno zvestobo in zdi se, da je njuna sreča zdaj popolna.

Poročena sta že osem mesecev, Natalija pa je za Žurnal razkrila, da je zdaj le še lepše. "Lahko rečem, da je še lepše kot prej, še bolj povezano, bolj sigurno. Tudi Ela, ki bo kmalu dopolnila 8 let, je Roka lepo sprejela za svojega starša, očeta in lahko rečem, da se vsi skupaj resnično dobro razumemo in je zato tudi počutje odlično," je zaupala Natalija.

Z Rokom se dobro dopolnjujeta, čeprav sta si tudi precej različna, a ju to ne moti kaj preveč.

"Z Rokom sva si najbolj različna predvsem pri tem, da Rok dela večino stvari v zadnjem trenutku. Sicer se v mislih prej pripravi, a naredi v zadnjem trenutku. Sama se raje prej pripravim, da ni vse v zadnjem hipu. Lahko bi rekli, da sem bolj redoljubna. Izhajava iz različnih svetov, jaz sem športnica, on igralec in že zaradi tega se stvari lotevava na drugačen način. Morda sva dober par tudi zaradi tega, ker se medsebojno dopolnjujeva in opominjava," je še povedala Natalija.

Preberite še: Aneta Andollini pokazala skoraj golo zadnjico in ta fotografija dviguje veliko prahu