Natalija Gros svojemu plesnemu partnerju namenila ganljivo sporočilo

Natalija Gros svojemu plesnemu partnerju namenila ganljivo sporočilo (foto: osebni arhiv, Igor Zaplatil) osebni arhiv, Igor Zaplatil
20. 4. 2018

Natalija Gros ne skriva, da neznansko uživa v plesnem šovu Zvezde plešejo. Odlično pa se je ujela tudi s svojim plesnim učiteljem Miho Peratom, ki ji ves čas stoji ob strani.

Nekdanja plezalka Natalija Gros se je s svojo zgodbo dotaknila številnih Slovencev, v šovu Zvezde plešejo pa se je hitro prikupila tako sodnikom, kakor tudi gledalcem. Leta 2015 jo je življenje močno preizkušalo, ko je nenadoma izgubila moža Jureta Breceljnika in ostala sama s hčerko Elo. 

Njuna ljubezen je trajala 6 let, Natalija pa se zdaj počasi pobira po tej boleči izgubi in pogumno stopa naprej, novim izzivom nasproti. Eden takšnih izzivov je tudi nastop v šovu Zvezde plešejo, kjer ob pozornem plesnem učitelju Mihi Peratu iz tedna v teden osvaja nove korake in plesne gibe. Miha, ki je v lanski sezoni šova plesal z igralko Majo Martino Merljak, velja za izjemno potrpežljivega učitelja, Natalija pa ima o njem le besede hvale. "Hvala za vse Miha. Odličen plesni učitelj in pozoren prijatelj si. V nedeljo pa se zopet vidimo na plesnem parketu šova Zvezde plešejo," je na Facebooku zapisala Natalija.

Priporočamo