Natalija in Dejan proslavila 5 let poroke

4. 9. 2013 | Vir: Lea
Deli
Natalija in Dejan

Pevka Natalija Verboten je ta konec tedna s svojo družinico praznovala peto obletnico poroke. Z možem Dejanom sta si kljub natrpanemu urniku, ki ga imata, vzela čas in proslavila tako, kot se za tak jubilej spodobi.

"Veliko stvari se je v tem času zgodilo, veliko imava lepih spominov, ampak najlepši je zagotovo ta, da se nama je po težkih preizkušnjah pred skoraj tremi leti uresničila velika življenjska želja in sva dobila najinega Maxa," je ob obletnici dejala Natalija.

Čeprav sta glede obletnic z Dejanom precej skromna, je skupni dan Natalija skrbno načrtovala.

"V bistvu ne delava drame iz praznovanj. (smeh) Všeč so nama male pozornosti. Dejan ima na dan obletnice poroke tudi rojstni dan, tako da sva ga z Maxom navsezgodaj presenetila in mu v posteljo 'pripela'  Vse najboljše.

Prinesla pa sva mu tudi nutelino torto z banano, ki sva jo spekla prejšnji večer. Skupaj smo pojedli zajtrk, se pocrkljali, potem pa sva že imela obveznosti," je še povedala Natalija, ki pa jo je Dejan, ko je prišel domov za kosilo nato tudi sam presenetil.

S čim jo je presenetil, izveste v novi številki revije Lea, v kateri lahko preberete tudi, kako Nataliji in Dejanu uspevajo posli v podjetju Bumerang, kako je družinica preživela poletje in kaj novega Natalija pripravlja na glasbenem področju.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik