Natalija Kolšek - kuharica, ki ne mara čokolade

8. 3. 2017 | Vir: Lady
Deli
Natalija Kolšek - kuharica, ki ne mara čokolade (foto: arhiv Pro Plus)
arhiv Pro Plus

Pevka Natalija Kolšek je ena izmed osmih znanih Slovencev, ki bodo zavihali rokave, si nadeli predpasnike in zavihteli kuhalnice v kuharskem tekmovanju Masterchef, ki ga bomo spomladi lahko spremljali na POP TV. 46-letna Štajerka nam je zaupala svoje občutke in strahove pred vstopom v bitko za 50 tisoč evrov.

Natalija je pretekle sezone Masterchefa le delno spremljala, kar ji je sedaj kar malce žal, saj je tudi sama tik pred tem, da vstopi v največje kuharsko tekmovanje.

Pred odhodom je polna vznemirjenja in pričakovanja, saj želi spoznati, kako bo delovala pod časovnim pritiskom. "Želim si priti čim dlje, se ogromno novega naučiti ter spoznati sebe v specifičnih okoliščinah," nam je zaupala Natalija, ki se najbolj boji izdelave sladic, ki zahtevajo popolnost. Pri tem ji bodo pod prste gledali trije strogi žiranti Luka Jezeršek, Karim Merdjadi in Alma Rekić. "To je spoštovanja vredna trojka zelo uspešnih ljudi, Alma pa se mi zdi morda še najbolj stroga," je povedala Natalija, ki bo sodniško trojko poskušala navdušiti z lazanjo, rižotami ali testeninami, seveda pripravljenimi na nenavaden način.

Prisega na morsko

Nataliji kuhanje pomeni užitek in hkrati obvezo, saj doma kuha vsak dan. Le vsake toliko si lahko privošči kakšen nenavaden recept, njeni otroci namreč bolj obožujejo preverjene obroke. "Lahko rečem, da sem dobra, prilagodljiva in učljiva kuharica. Moji domači pa menijo, da kuham najboljše na svetu," je ponosno povedala zgovorna Štajerka, ki najraje pripravlja lazanje, pice, enolončnice in ribe. "Najmanj rada pečem sladice, ker jih tudi ne jem rada, sploh čokolade ne maram," je še dodala Natalija, ki svoje brbončice najraje razvaja z okusnimi škampi.

Barbara Majič

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu