Natalija Kolšek: Se je moramo bati?

Natalija Kolšek (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
13. 4. 2014

Pevka Natalija Kolšek ni samo odlična pevka, mamica in imitatorka, ki jo lahko spremljamo v novem šovu Znan obraz ima svoj glas. Ima namreč še druge prikrite lastnosti, ki pa mejijo že skoraj na pravo čarovništvo.

Natalija je namreč podedovala prav posebne sposobnosti in prefinjen čut, s katerim že skoraj mistično napoveduje nekatere dogodke. "Moja posebna strast je tudi opazovanje oz. 'branje' drugih ljudi," doda.

Natalija ima namreč še izjemen dar, da izredno hitro analizira ljudi. "Sploh kar se tiče njihove psihe. In v tem neizmerno uživam." Odlična pa je tudi v telepatskih sposobnostih. "Prav zaradi tega: pozor, vsi lažnivci in hinavci, pri meni ste hitro odkriti!"

Prav posebno področje pa so pri Nataliji sanje. "Sanjam pripisujem velik pomen in največkrat mi prinesejo rešitve kakšne dileme. Navadno si zvečer postavim vprašanje in se odločim, da mi bodo sanje prinesle pravilen odgovor. Naslednje jutro sedem za mizo in napišem nekaj vrstic, ki se jih spomnim. Takoj mi je vse jasno," doda.

"Prav zanimivo je, kaj ti sanje vse povedo. Pred leti mi je pri razlagi sanj pomagala sestra Milena, ki je tega še bolj vešča kot jaz. A razvila sem svoje sposobnosti, ki mi zdaj pomagajo. Z Mileno pa si rade 'šlogava' iz kavne usedline in se sploh ne čudiva, ko se nama vse uresniči. S sestro sva že od nekdaj zelo povezani in velikokrat se nama zgodi, da hkrati misliva druga na drugo. Da po telefonu izgovarjava iste besede. Telepatija med nama je močnejša iz dneva v dan."

Najhujša prerokba, ki pa jo je Natalija imela, pa je bila prerokba smrti. "To so bile posebne sanje, ki so prerokovale smrt v družini," pove. "Ampak po navadi se ljudje prestrašimo takšnih sanj, čeprav ni nujno, da to pomeni, da se bo res zgodilo kaj hudega. V osnovi nisem vraževerna, edino verjamem v neko tujo višjo silo in hkrati v usodo. Prepuščam se intuiciji in verjamem, da me zelo dobro vodi. Vsekakor pa se ne igram z negativnimi mislimi, kajti te imajo močnejše vplive, kot si lahko predstavljamo."

Priporočamo