Natalija Osolnik: Cvetoč manekenski posel

Natalija Osolnik (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
Vir: Story
30. 7. 2012

Slovenska lepotica Natalija Osolnik že nekaj let živi in dela v Milanu in drugje po Evropi.

Poleg naše najuspešnejše in najbolj prepoznavne manekenke Valerije Kelava, katere zaslužek se po ugibanjih vrti okoli pol milijona evrov letno, ta svetlolaska uspešno služi kot komercialen model in zato spada med naše najbolje plačane manekenke z matično agencijo v Sloveniji. Čeprav se ne postavlja ob bok Valeriji, ki se je znašla na lestvici 50 najboljših manekenk na svetu, se lepotica v poslu očitno dobro znajde.

Ena izmed najuspešnejših slovenskih manekenk Natalija Osolnik spada med dekleta, ki v modnem svetu resnično garajo, saj se ji je v nekaj letih uspelo prebiti na svetovne modne steze, v kataloge, oglase in drugam.

Njeni dnevi so včasih tako zelo napolnjeni z obveznostmi, ki vključujejo tudi konstantna potovanja z letalom, da ji včasih za spanje ostane samo nekaj ur. Takšen naj bi bil vsakdanjik simpatične Natalije, ki ji je v svetu mode nedvomno uspelo tudi zaradi karizmatičnosti in pozitivne naravnanosti. Vedno nasmejana svetlolaska iz Komende pri Ljubljani je v modnem svetu prisotna že osem let, a kljub temu ostaja skromna in osredotočena.

Njena vstopnica v milanski svet mode je bila lenta prve spremljevalke tekmovanja za slovenski supermodel. Kmalu po tem je Natalija spakirala kovčke in se podala svojim sanjam naproti. Med najuspešnejše posle je do zdaj lahko uvrstila pogodbo za svetovno kampanjo Gillette Venus. Vrhunski posel je prinesel dobro plačilo, a nič se ne primerja z zadnjim naročnikom, kjer je lepotica zaslužila vrtoglavo vsoto denarja.

Za revijo Story je nekoč že izjavila, da se največ denarja zasluži ravno s poziranjem za kataloge in reklame, zato ji njene dnevnice, vsaka je menda vredna najmanj dva tisoč evrov, na koncu meseca 'prinesejo' kar zajeten honorar. Čeprav 50 odstotkov denarja običajno pobere modna agencija, Osolnikova na reklamno kampanjo lahko zasluži tudi do nekaj deset tisoč evrov.

Zadnja, za katero je delala maja letos, je bila zadetek v polno, saj je postala obraz kampanje Guess 30 sexy years. Samo predstavitev kampanje naj bi pospremili z največjim dogodkom letošnjega leta, ki se bo zgodil v Los Angelesu. Predvidevajo, da naj bi za osemdnevno delo dobila približno 30.000 evrov. Osolnikova je nekoč že dejala, da se v tujini lahko od manekenskih poslov živi dokaj solidno, zato ji vsekakor želimo veliko uspešnih kampanj, ki bodo našo lepotico nekoč gotovo postavile na piedestal splošno najbolje plačanih Slovenk.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story