Natalija Osolnik pravi, da sta si z Nickom usojena

7. 1. 2015
Deli

Natalija Osolnik in njen Nick sta gotovo že od začetka vedela, da sta si usojena. Simpatični par je v preteklem letu preizkusil svojo zvezo tudi s tem, ko se je kar dvakrat odpravil na daljše skupno potovanje.

Poleti sta raziskovala romantičen grški otok Santorini, kjer sta se nagledala čudovitih sončnih zahodov, kasneje pa sta golobčka smuknila še v bolj eksotičen predel sveta, na Bali. Natalija nam je spomladi povedala, kako sta se s postavnim Nickom spoznala. "Lahko bi res rekla, da je bila ljubezen na prvi pogled. Prek dobrega skupnega prijatelja sva se dobila na večerji in od takrat sva nerazdružljiva. Super je! Karakterno sva takoj kliknila."

Poroka bo v Sloveniji

Natalija Osolnik, ena izmed naših najlepših manekenk, se bo z Nickom, ki ga je spoznala kmalu za tem, ko se je preselila v London, v kratkem tudi poročila. Z zaročencem trenutno uživata v praznični Ljubljani, kjer sta na obisku pri njenih starših.

Natalija je v prejšnjem letu presenetila z odločitvijo, da bo nekaj časa živela in delala v Londonu, kar se je izkazalo kot super ideja, ne zgolj zaradi odličnih poslovnih priložnosti, temveč družinskih odnosov in pozneje tudi ljubezenske sreče. V Londonu namreč že dolgo živi in dela tudi njena sestra, s katero sta izjemno povezani. Britanska prestolnica pa se je kma­lu izkazala kot odlično izhodišče za potovanja in snemanja, ki jih ima Natalija po Evropi. Manekenka se je v tem letu počutila izjemno lepo v družbi svoje sestre, ki je zaradi nenehnih potovanj sicer ni videla pogosto. Tega so se nadvse razveselili tudi starši, ki so še toliko bolj srečni, da sta sestri ponovno združeni v enem mestu, kjer lahko skrbita druga za drugo. Gotovo pa niso pričakovali, da se bo Nataliji življenje po prihodu v britansko prestolnico povsem spremenilo. Kmalu jih je namreč osrečila z novico, da je spoznala ljubezen svojega življenja. Njen šarmantni izbranec Nick Rawdon-Jones je Britanec z brazilskimi koreninami, ki živi in dela v Londonu. Par, ki v tem letu še ni praznoval prve obletnice ljubezni, je očitno do ušes zaljubljen in srečen, saj je Nick Natalijo pred kratkim zaprosil. Svetlolaska, ki je sicer izjemno skrivnostna glede ljubezenskega življenja, je ekskluzivno za našo revijo potrdila, da se z Nickom namerava­ta v kratkem poročiti. Povedala nam je, da bo poroka v Sloveniji ter da se tega neizmerno veselita. Natalijo je Nick z zaroko popolnoma presenetil, saj ji niti na misel ni prišlo, da bo njen dragi šel na kolena. Zgodilo se je med tem, ko sta se potepala po okolici romantičnega italijanskega jezera Como, kjer ima svojo vilo tudi hollywoodski igralec George Clooney. "Bilo je zelo romantično," pove Natalija, ki je bila v tistem času že dva tedna v Milanu.

"Nick je prišel na obisk, ker se nisva videla dva tedna, in ob koncu tedna sva se odpravila na izlet ob jezero Como. In potem se je zgodilo," v smehu prizna Natalija, ki še kar ne more verjeti, da bo kmalu postala gospa Jones. Sreča je nepopisna, saj se oba zavedata, da je njuna ljubezen prava in da se je vse zgodilo naravno. Natalija nam je zaupala tudi, da je od veselja zakričala in zajokala, saj je Nicku uspelo do popolnosti izpeljati skrivno zaroko, o kateri se lepotici še sanjalo ni.

Napisala Manja Plešmar, fotografije osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan