Natalija Verboten iskreno o tem, kako hude težave je imela in kako se je vse skupaj razpletlo

Natalija Verboten iskreno o tem, kako hude težave je imela in kako se je vse skupaj razpletlo (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
26. 3. 2021

Danes je srečna mamica, a vedno ji ni bilo lahko.

Natalija Verboten se je na svoj način spomnila na materinski dan - pred 11 leti je ravno na ta dan naredila nosečniški test in zagledala dve črtici. A njej in njenemu Bojanu ni bilo dano kar samo od sebe, da sta postala starša.

"Imela sem precej zdravstvenih težav in da sva dobila otroka, je bilo potrebnega veliko truda in čustvene moči. Prva nosečnost se je žal končala s spontanim splavom. Starševstvo za naju še zdaleč ni bilo samoumevno. Ogromno stvari v življenju sem si lahko ustvarila s pridnostjo, v glasbi sem uspela z ogromno vztrajnosti in določeno mero talenta. Pri nekaterih stvareh pa ni vse odvisno od truda in talenta, če lahko tako rečem. Življenje nama je dalo veliko lekcijo in hvaležna sem, da sva danes tu, kjer sva, in imava dva zdrava sinova," je iskreno zapisala priljubljena pevka. 

Dodala je, da materinstvo jemlje zelo odgovorno in hkrati priznala, da dokler ni postala mama, si ni mislila, da je na trenutke tudi zelo naporno. Pravi še, da česa težjega in bolj odgovornega v življenju še ni počela. "Odkar sem mama, še toliko bolj cenim in spoštujem ne samo svoja starša, pač pa vse dobre starše oziroma starševstvo nasploh, pa tudi partnerje, ki jim z veliko mero ljubezni, spoštovanja, razumevanja, prilagajanja uspe dolga leta ohranjevati srečen zakon in družinsko življenje. Kapo dol vsem!," se glasi zapis pevke ob čudoviti fotografiji, na kateri je s svojimi najdražjimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)