Natalija Verboten je izjemno ponosna na odnos s svojim očetom, ste že videli tega postavnega gospoda?

18. 10. 2021
Deli
Natalija Verboten je izjemno ponosna na odnos s svojim očetom, ste že videli tega postavnega gospoda? (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša priljubljena pevka je izjemno ponosna na svojo družino, na soproga Bojana in dva sinova.

Natalija Verboten je zagotovo med tistimi, ki ji sreča njenih najbližjih pomeni izjemno veliko. To dokazuje z objavami na družbenih omrežjih, pa tudi v intervjujih je večkrat izpostavila, kako povezana je s svojimi najbližjimi.

Hčerkica Tine Maze je prava lepotička s svetlimi lasmi, poglejte si ta prisrčen družinski prizor

Poseben odnos pa ima s svojim očetom, kot je pred kratkim razkrila. Objavila je čudovito sliko, na kateri je v družbi očeta in njegove partnerke. Jasno je, da se imajo resnično radi, o tem pa zgovorno priča tudi Natalijin ganljiv zapis.

"Z leti se vedno bolj zavedam naše minljivosti in tudi tega, da je sproti, takrat ko je možno, ko smo zdravi, ko imamo čas, nenazadnje, ko se lahko družimo, to potrebno izkoristiti, se družiti s svojimi najbližjimi, ustvarjati in ceniti te trenutke, biti zanje hvaležni, saj se lahko čez noč to popolnoma spremeni. Vesela sem, da sta v mojem zadnjem videospotu za skladbo ‘Me še ljubiš’ nastopila moj oče Milan in njegova dolgoletna partnetka Zlatka, da smo ustvarili spomine, ki bodo večno tu, tudi v video obliki."

Natalija ima še kako prav. Morda se včasih premalo zavedamo dejstva, da smo minljivi, zato čas, ki nam je dan, izrabimo tudi zato, da najbližjim pokažemo, koliko nam pomenijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu