Natalija Verboten je takole pokazala, kako povezana sta s soprogom Bojanom, njuna ljubezen je še kako močna

1. 9. 2021
Deli
Natalija Verboten je takole pokazala, kako povezana sta s soprogom Bojanom, njuna ljubezen je še kako močna (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša priljubljena pevka se je spomnila prav posebne obletnice.

Natalija Verboten in njen Bojan veljata za povezan estradni par. Imata dva otroka in res se zdi, da družinici prav nič ne manjka. Natalija večkrat pokaže, kako lepo se imajo vsi skupaj, družbo pa jim dela tudi prikupni psiček, hišni ljubljenček.

Zdaj pa se je naša pevka ob moževem jubileju - praznoval je namreč 40. rojstni dan - spomnila še posebnega dogodka, ki je zaznamoval njuni življenji. Prav na Bojanov rojstni dan je namreč minilo 13 let od dneva, ko sta si rekla da.

"Dragi možek @dejanbojic , vse najboljše za 40. rojstni dan! Da ne bi pozabil na obletnico poroke, sva se na tvoj rojstni dan pred 13 leti še poročila.  Bodi zdrav, še naprej tako zabaven in… naj traja!," je v svojem voščilu zapisala Natalija in objavila fotografijo, na kateri je svojega soproga stisnila v objem.

Iskrenim čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu in jima želimo še veliko skupnih. čarobnih in lepih let. Njuna ljubezen je marsikomu za vzor, saj je za tak odnos, kot ga imata onadva, potrebno delati in se truditi prav vsak dan. Odličen rezultat je v takem primeru neizogiben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu