Natalija Verboten: Ljubezen praznuje vsak dan!

10. 2. 2010 | Vir: Govori.se
Deli
Natalija je srečno poročena z Dejanom Bojičem. (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

'Ti edini' je naslov novega singla Natalije Verboten, ki na radijske valove prihaja kot nalašč v času pred Valentinovim, čeprav pevka pravi, da si moramo ljubezen izkazovati vsak dan.

Pesem z ljubezensko tematiko je Natalija tudi tokrat interpretirala na svoj prepoznavni način, ki jo že vrsto let drži v vrhu slovenske zabavne glasbe. Natalija pač ostaja ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, kar dokazujejo tudi številni koncerti in projekti. Potem ko smo jo v zadnjih letih spoznali tudi v drugačnih vlogah in zanimivih duetih, na primer z Rebeko Dremelj v skladbi 'Strup', se tokrat v skladbi 'Ti edini' ponovno vrača k prepoznavnemu zabavnemu zvoku. Temu pa so poleg Natalijinega čutnega vokala seveda botrovali tudi prekaljeni glasbeni mački, ki so avtorji pesmi (Zlatko Dobrič/ Igor Pirkovič/Tomi Valenko-Dejan Bojič).

Na najbolj zaljubljen dan v letu bo Natalija delovna, saj bo nastopila na snežnem stadionu pod Pohorjem v Mariboru, pa tudi sicer februarja ne bo manjkalo nastopov v živo.

Na letošnji EMI bo nastopila v spremljevalnem programu prvi večer in tako bo skladba 'Ti edini' 20. februarja dočakala tudi svojo TV premiero na nacionalni televizji.

In kaj o prazniku zaljubljencev pravi  srečno zaljubljena Natalija?

"Osebno nisem zagovornica Valentinovega, sem bolj zagovornica tega, da si drobne pozornosti z vsakodnevnimi dejanji izkazujemo skozi vse leto. Pesem Ti edini tako v resnici ni namenjena samo času, ki prihaja, ampak je skladba, ki med dvema gorečima srcema lahko živi vse leto. Da prihaja na radijske valove ravno za Valentinovo, je pravzaprav naključje, saj se je ustvarjanje začelo že lani oktobra, ker pa smo se želeli potruditi, je trajalo malo dlje časa in je končna podoba pesmi zaživela prav zdaj," pravi Natalija, ki priznava, da se sicer pri baladah bolje vživi v žalostna besedila, a je tokrat želela pozitivno tematiko.

"V zadnjem letu in pol smo žal dobesedno bombardirani s samimi negativnimi informacijami, krizo, gripo, odpuščanjem in tako naprej, in mislim, da je nesrečnega razpoloženja že tako dovolj!"