Natalija Verboten: Morje je prilagojeno otrokoma

Natalija Verboten: Morje je prilagojeno otrokoma (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
4. 8. 2016

Natalija Verboten z družino počitnikuje takrat, ko so vsi svoj dopust že izkoristili. Razlog pa se skriva v tem, da ima podjetje, ki ga imata z možem Dejanom, poleti največ dela. Zato dopustujejo med prvomajskimi prazniki in nato septembra.

Odkar ima Natalija dva sinčka, je njeno življenje še toliko bolj pestro. Letos bodo počitnice prav posebne, saj se Oskar že pridno postavlja na noge, Max pa bo raziskoval podvodni svet.

"Tudi sama sem kot otrok uživala v morskih dogodivščinah. Ležanje na skalah, štetje zvezdic, poslušanje glasbe, ki so jo izvajali lokalni bendi. Ja, vse to ... Pa še včasih sem rada lovila ribice na laks ali kako se že reče. (smeh) Enkrat se je ujel celo brancin, ki se je očitno izgubil - zdaj sem s tem že malo okužila starejšega sina Maxa. Igrali smo tudi mini golf, namizni tenis v senci borovcev, odbojko na mivki ..." se spominja Natalija.

"Kam nas bo letos odneslo, v bistvu še ne vemo. Za nami je izredno delaven junij, julij je še poln aktivnosti, tako da bomo komaj zdaj malo zajeli sapo in začeli razmišljati o dopustu ... Z možem imava podjetje Bumerang, ki se ukvarja s profesionalnim ozvočevanjem, razsvetljavo, postavitvijo aluminijastih konstrukcij, odrov, streh, šotorov, videoprojekcij, LED-zaslonov, z organiziranjem prireditev odprtega in zaprtega tipa. Po novem naročnikom z izposojo našega kakovostnega pohištva in profesionalne dekoracije prireditveni prostor spremenimo v popolno pravljico, fantastično kuliso čarobne noči, ki bo razvajala vse čute naročnikov in njihovih gostov. Dejan seveda nenehno širi dejavnosti podjetja, tako doma kot v tujini. Z ekipo in nekaj novimi sodelavci se od letos ukvarjamo s celotno organizacijo in izvedbo maturantskih plesov ter s celotno organizacijo in izvedbo porok. Vse, ki nam zaupajo organizacijo in izvedbo katerega od teh pomembnih in prelomnih dni v življenju, za en dan obujemo v zvezdniške čevlje in jim po njihovih tradicionalnih ali odštekanih željah, naših bogatih, dolgoletnih izkušnjah in dostopnih cenah pričaramo nepozaben dan kot iz najlepših sanj, kjer bodo seveda glavna zvezda dogajanja," doda. "Seveda bomo izkoristili čas za oddih. Imamo pa tudi že načrte za naprej. Ko bo Oskar malo zrasel, se bomo verjetno podali na kakšno bolj oddaljeno destinacijo, zdaj pa bi radi raziskali našo prelepo domovino Slovenijo."

Seveda Natalija na morju obožuje vodne športe. "Včasih sem se udeležila kar vsega: od vožnje z vodnimi skuterji, banane do potapljanja na dah ... Na srečo nimam težav z vožnjo na morju. Tako da nisem občutila kakšne morske bolezni. (smeh) Je pa res, da se tudi pozanimam o kraju, ki ga obiščemo. Včasih sem si izbirala destinacije, kjer so imeli močno zgodovino, arhitekturo ali zelo lepo naravo, zanimive živalske vrste ... Zdaj sta na prvem mestu otroka in je vse prilagojeno njima."

Napisala: Mihaela M. Kocbek
Foto: Natalija Jelušič Babič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri