Natalija Verboten navdušila s sliko, staro 20 let, ki jo morate videti: Se vam zdi, da se je kaj spremenila?

Natalija Verboten navdušila s sliko, staro 20 let, ki jo morate videti: Se vam zdi, da se je kaj spremenila? (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
26. 1. 2021

Prav neverjetno je, kako se leta nekaterim damam prav nič ne poznajo!

Med take srečnice zagotovo spada priljubljena pevka Natalija Verboten, saj če pogledamo sliko izpred dveh desetletij kaj hitro ugotovimo, da je še danes prav taka! To so ugotovili tudi njeni sledilci, ki jih je nostalgični pogled v preteklost še kako razveselil.

Natalija naravnost blesti v na videz zelo preprosti rdeči oblekici z naramnicami, ki razkriva njen bujni dekolte. Ob fotografiji je zapisala: "Se še spomnite, prijatelji? Leto 2001," njeni sledilci na Instagramu pa so takoj ugotovili, da je slika krasila naslovnico njenega CD-ja. Eden od sledilcev je prizor pokomentiral z besedami: "Ena najlepših slik, ki jih ne pozabiš."

Požela je številne komplimente za svoj videz in zagotovo ji je bilo ob tem pri srcu toplo. Marsikdo komaj čaka, da Nataliji prisluhne tudi v živo, ona pa zagotovo že pogreša odre in stik z oboževalci. Čeprav je njena dejavnost zaradi koronavirusa trenutno zelo omejena, bodo prišli tudi časi, ko bo spet lahko svojo energijo delila s tistimi, ki ves čas podpirajo njeno delo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Priporočamo